Η Μπενφίκα αντιμετωπίζει απόψε την Εστορίλ για το πορτογαλικό πρωτάθλημα και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, ο προπονητής των «αετών», Μάρκο Σίλβα, μίλησε για τις φήμες που θέλουν τον Γκουστάβο Πουέρτα να βρίσκεται κοντά στην ομάδα της Λισαβόνας, του οποίου το όνομα παίζει δυνατά για τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση της League Phase του Europa League, τόνισε ότι η διοίκηση είχε σκοπό να πληρώσει τη ρήτρα του Πουέρτα, όμως ο 23χρονος προτιμάει την προοπτική της Μπενφίκα.
Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου των «ερυθρόλευκων», ζητήθηκε από τον Μάρκο Σίλβα να τοποθετηθεί σχετικά με τον μέσο της Ρασίνκγ, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να μην μιλήσει για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη φιλία του με τον κ. Μαρινάκη.
«Από τη στιγμή που δεν είναι παίκτης μας, δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία, σχολιάζω μόνο τους δικούς μας παίκτες. Ο κ. Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος που ξέρω καλά, με τον οποίο έχω φιλική σχέση, αλλά δεν πρόκειται να σχολιάσω παίκτες που δεν είναι δικοί μας», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής.