MENU

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα της Σακάρια έχουν... ανοίξει την όρεξη πολλών ομάδων. Η τουρκική ομάδα αναμένεται να διαλυθεί, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία, με τους παίκτες να έχουν δώσει παράταση μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να καταβληθούν τα χρωστούμενα.

Ήδη ο Λάντρι Ννόκο αποχώρησε για την Άλμπα Βερολίνου, ανοίγοντας την... πόρτα της εξόδου. Τον 24χρονο σέντερ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες, με τον Τόνεϊ Ντάγκλας να είναι το πιο... λαμπερό όνομα που υπάρχει στο στρατόπεδο της τουρκικής ομάδας.

Ο 32χρονος γκαρντ αναμένεται να αποχωρήσει από την Σακάρια, ωστόσο δεν θα μείνει για καιρό free agent. Οι πληροφορίες του SDNA από την Τουρκία αναφέρουν πως ήδη μία ομάδα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η ομάδα αυτή είναι η Νταρουσάφακα! Η ομάδα του Αχμέτ Τσάκι αναζητά στην αγορά έναν περιφερειακό, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της. Οι «πράσινοι» είχαν ψηλά στη λίστα τους τον Τζόρνταν Θίοντορ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε και έτσι στράφηκαν σε άλλες λύσεις.

Στην παρούσα φάση η Νταρουσάφακα δεν έχει προχωρήσει την περίπτωση του Ντάγκλας, περιμένοντας να μείνει ελεύθερος ο Αμερικανός από την Σακάρια, τις επόμενες μέρες, με σκοπό να κάνουν την κίνησή τους και να ντύσουν στα πράσινα τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στην Αναντολού Εφές.

Στο... κυνήγι του Ντάγκλας η Νταρουσάφακα