MENU

Μοιάζει αδιανόητο αλλά η εικόνα δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας: Με το σφύριγμα της λήξης στο «Καραϊσκάκη» οι παίκτες του Ολυμπιακού χοροπηδούσαν σαν μικρά παιδιά μπροστά στην εξέδρα τη στιγμή που η κερκίδα τραγουδούσε ένα και μοναδικό σύνθημα, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο τους ΠΑΟΚτσήδες και τα παιδιά τους (για λόγους αρχής είναι αδύνατον να καταγράψουμε έστω και ένα στίχο του συνθήματος)!

Όπως μπορεί να δει κανείς και στο βίντεο, 13 παίκτες των Ερυθρόλευκων (ανάμεσα τους δε διακρίνεται ο Τοροσίδης) χοροπηδάνε και συμμετέχουν στο σύνθημα, από τα γνωστά θλιβερά που ακούγονται στα γήπεδα.

Κι αν για τους ξένους (οι 11 εξ αυτών) υπάρχει η «δικαιολογία» του ότι δεν γνωρίζουν ελληνικά και δεν καταλαβαίνει κανείς σε τι συμμετέχουν, τι μπορεί να πει κανείς για τους δύο Έλληνες που ήταν ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί (Λάζαρος, Κούτρης);

Μάλιστα, πρόκειται για ένα άκρως αντεθνικό σύνθημα, καθώς είναι στο ρυθμό του πασίγνωστου «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα», γεγονός που αν μη τι άλλο κάνει ακόμα πιο αλγεινή εντύπωση, αν αναλογιστούμε το πόσο κρίσιμη είναι η περίοδος για το Μακεδονικό στη χώρα μας τον τελευταίο μήνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η NOVA επέλεξε μετά από 15 δευτερόλεπτα, προφανώς για λόγους δεοντολογίας αντιλαμβανόμενοι οι υπεύθυνοι το σύνθημα, να πάρει το πλάνο από κει και να το στρέψει στον προπονητή και τη μεταφράστριά του, κάτι που σπανίως κάνει, καθώς είθισται ν' αφήνει την εικόνα στους πανηγυρισμούς.

Στο μεταξύ βέβαια, κανένας «υπεύθυνος» της ομάδας δεν θέλησε να αποτρέψει τους ποδοσφαιριστές από τη συμμετοχή σε αυτό το «πάρτι».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα, καθώς η εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις:

Video-σοκ: Παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν με σύνθημα για τα παιδιά των ΠΑΟΚτσήδων!