Για πολύ καιρό ο Αλβάρο Σαμόρα έπαψε να είναι το "Golden Boy" του Άρη. Πέρασε καιρός για να μπει ξανά στον χορό των τερμάτων και να δώσει αυτό το... απρόβλεπτο, που προσέφερε την περασμένη σεζόν με τα κιτρινόμαυρα.
Ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής διανύει ακόμη μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και απαξίωσης. Όμως το αρνητικό σερί δείχνει κάπου εδώ σιγά - σιγά να τελειώνει.
Ο Σαμόρα σκόραρε απέναντι στον Πανσερραϊκό στο άδειο Κλ. Βικελίδης και έδωσε χρυσό τρίποντο στην ομάδα του Ουζουνίδη. Χρειάστηκε 8' για να κάνει την επαφή μέσα στην περιοχή και να πλασάρει τον Γκουγκεσασβίλι. Μέσα σε 8 λεπτά ο επιθετικός του Άρη κατάφερε όσα δεν μπόρεσε σε όλα τα παιχνίδια από την 28η του Απρίλη , όταν στη Λεωφόρο είχε χαρίσει την νίκη στους Θεσσαλονικείς. Έκτοτε μετρά μόνο 2 τέρματα σε φιλικές αναμετρήσεις και σκοράρει σε επίσημα παιχνίδια μόνο με την Εθνική του ομάδα.
Δεδομένα λοιπόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στρέψει την προσοχή του πάνω στον παίκτη, όπως και σε όλους εκείνους, που επί Μάντζιου έδειχναν να βρίσκονται στο περιθώριο.