MENU

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

Για τη χρονιά που πέρασε: «Ήταν μια εξαιρετική χρονιά, πάρα πολύ μεγάλη όμως, πάρα πολύ κουραστική και με πολλά σκαμπανευάσματα μέσα στη σεζόν αλλά δείξαμε επιμονή, τρομερή προσπάθεια, είχαμε πάρα πολλά παιδιά σε καίριες στιγμές στη σεζό να βγαίνουν μπροστά. Όλα τα μεγάλα πράγματα που χρειάζεται μια μεγάλη ομάδα για να φτάσει στις κατακτήσεις τίτλων και εμείς τα κάναμε όλα σε καλό βαθμό». 

Για τη σειρά κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα. Είναι όπως το λένε, η δύναμη του αντιπάλου δείχνει πόσο μεγάλο είναι και το κατόρθωμα και ο Παναθηναϊκός είναι ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος , με ένα εξαιρετικό ρόστερ φέτος και αυτός, με τρομερούς παίκτες και έγιναν τρομερά παιχνίδια με πάρα πολύ ένταση όπως πρέπει να είναι οι τελικοί, αναφέρομαι εντός παρκέ, όχι για τα εκτός».

Για το κλειδί στη νίκη του Ολυμπιακού: «Νομίζω είχαμε στις βασικές στιγμές του ματς καθαρό μυαλό, παίξαμε καλές άμυνες, βάλαμε καλά σουτ από πολλούς παίκτες και όλα τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζυγαριά να γείρει στη μια πλευρά». 

Για την απονομή: «Φώναξα τον Φουρνιέ, τον Βεζένκοβ, τον Μιλουτίνοβ και τον Γουόκαπ γιατί είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα, έχουν κάνει εξαιρετική σεζόν και το άξιζαν και οι τέσσερις στο 100%».

Για το που αφιερώνει: «Στα κοριτσάκια μου, στην οικογένεια μου, στους γονείς μου, στον αδερφό μου, στη γιαγιά μου στο χωριό και σε όσους το αφιερώνω όλα αυτά τα χρόνια». 

Για το αν θέλει να συνεχίσει: «Δεν είναι μόνο δική μου αρμοδιότητα, πρέπει να μιλήσω και με τους προέδρους, δεν υπάρχει συμβόλαιo. Αλλά εγώ θέλω να συνεχίσω».

Παπανικολάου: «Θέλω να συνεχίσω, θα μιλήσω με τους προέδρους»