Με τον Σάι - Γκίλτζιους Αλεξάντερ να δίνει για ακόμη μια φορά τον καλύτερο του εαυτό (32 πόντοι, 2 ριμπαοντυ, 9 ασίστ) και από την άλλη τον Ουεμπανιάμα (20 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ), να μένει σε μέτρια επίπεδα, οι «Κεραυνοί» βρήκαν τον δρόμο για το 3-2 στην σειρά.
Ο αγώνας
Οι δύο ομάδες μπήκαν με την ίδια επιθετική διάθεση στον αγώνα, αφήνοντας στην άκρη την άμυνα στο πρώτο δωδεκάλεπτο, με τους Θάντερ να αποκτούν το ψυχολογικό προβάδισμα των δύο πόντων (29-27).
Στην συνέχεια ο ρυθμός ανέβηκε ακόμη περισσότερο, με την Οκλαχόμα να παίρνει ένα καλό boost και παράλληλα να περιορίζει τους Σπερς για το +11 (69-58) στο ημίχρονο.
Μετά την επιστροφή από τα αποδυτήρια, τα «Σπιρούνια» θέλησαν να βγάλουν αντίδραση, όμως οι Θάντερ δεν άφησαν την άμυνα τους εκτεθειμένη και συνέχισαν να έχουν την διψήφια διαφορά (101-91).
Η τελευταία περίοδος εξελίχθηκε σε θρίλερ, αφού οι Σπερς δεν τα παράτησαν, πάλεψαν να βρουν τις λύσεις, όμως οι Θάντερ άντεξαν, βγήκαν ξανά μπροστά και πήραν τη νίκη με 127-114 για το 3-2 στην σειρά.
Δείτε την στατιστική του αγώνα εδώ