MENU

Ο Ιταλός έκανε ένα ακόμα βήμα προς το Sunshine Double, ενώ και ο Γερμανός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και λύγισε τον Κεντέν Αλίς με 7-6(4), 7-6(1).

Ο Σίνερ, που μετράει 28 σερί κερδισμένα σετ σε Masters, θα βρει τώρα απέναντί του στον Φράνσις Τιάφοου και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του Κάρλος Αλκαράθ.

Αν καταφέρει να κατακτήσει το δεύτερο σερί 1000άρι του, θα μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από την κορυφή και θα έχει πολύ καλές πιθανότητες να επιστρέψει στο Νο.1 κατά τη διάρκεια της χωμάτινης σεζόν. Δεν υπερασπίζεται, άλλωστε, βαθμούς σε Μόντε Κάρλο και Μαδρίτη, καθώς πέρυσι ήταν τιμωρημένος για τη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ.

Ο Ζβέρεφ, από την πλευρά του, πέφτει τώρα πάνω στον Φραν Σερούντολο (6-4, 6-3 τον Ουγκο Ουμπέρ), έναν αντίπαλο που του έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν (3-3 το head to head). Είναι, παντως, στην ίδια πλευρά με τον Σίνερ και μπορεί να τον συναντήσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στους άλλους προημιτελικούς θα αναμετρηθούν Λανταλούθε-Λεχέτσκα και Πολ-Φις και ένας από αυτούς τους παίκτες θα είναι φιναλίστ του τουρνουά. 

Στις γυναίκες, η Κόκο Γκοφ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπελίντα Μπέντσιτς με 6-3, 1-6, 6-3 και θα αναμετρηθεί στα ημιτελικά με την Καρολίνα Μούχοβα, νικήτρια του Qatar Open. Στο rematch του τελικού της Ντόχα, η Τσέχα σταμάτησε ξανά τη Βικτόρια Εμπόκο με 7-5, 7-6(5).

Ο άλλος ημιτελικός θα προκύψει από τα σημερινά ματς Σαμπαλένκα-Μπάπτιστ, Ριμπάκινα-Πεγκούλα, οπότε είναι πιθανό να δούμε στην τετράδα μια επανάληψη του τελικού του Indian Wells, όπου είχαν μονομαχήσει οι δύο κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο.

Stadium (19.00)

Ριμπάκινα-Πεγκούλα

Λανταλούθε-Λεχέτσκα

(όχι πριν από τη 01.00)

Σαμπαλένκα-Μπάπτιστ

Πολ-Φις

Μόνο δύο παίκτες του Τop 10 στα προημιτελικά του Μαϊάμι