MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το βραβείο της Κορυφαίας Ελληνίδας ποδοσφαιρίστριας του εξωτερικού παρέλαβε η Βεατρίκη Σαρρή, για 5η διαδοχική χρονιά από τον ΠΣΑΠΠ. 

Πρόκειται για μια από τις πιο καταξιωμένες ποδοσφαιρίστριες της χώρας μας, με μια σπουδαία πορεία στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Εκτός της Μπέρμιγχαμ, στο παρελθόν έχει παίξει για τη Λιντς, τη Σέφιλντ, την Μπράιτον και την Έβερτον.

Στην τελευταία αγωνιστική, η Μπέρμιγχαμ νίκησε με 2-0 την Τσάρλτον και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 44 βαθμούς, όσους και η Κρίσταλ Πάλας, που ανεβαίνει και εκείνη, ωστόσο η ομάδα της Βεατρίκης Σαρρή υπερείχε στην ισοβαθμία. Η Κρίσταλ Πάλας τερμάτισε στην 3η θέση και θα παίξει μπαράζ ανόδου.

Η Ελληνίδα διεθνής πανηγύρισε τον τίτλο της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας και παράλληλα την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. 

Η Βεατρίκη Σαρρή αγωνίστηκε σε 27 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 11 γκολ και 5 ασίστ.

 

Βραβεία ΠΣΑΑΠ: Η Βεατρίκη Σαρρή κορυφαία Ελληνίδα του εξωτερικού