Χωρίς τον Βεράτι θα πορευτεί η Παρί και η Εθνική Ιταλίας τον Νοέμβριο. Ο έμπειρος μέσος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ (0-0) και θα μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες.
Έτσι ο Βεράτι θα χάσει το παιχνίδι του Champions League με τη Λειψία την επόμενη εβδομάδα (3/11), ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει και το μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου με τη Μάντσεστερ Σίτι, που θα διεξαχθεί στις 24/11 στο «Ετιχαντ».
Ταυτόχρονα, θα απουσιάσει και από τα δύο τελευταία παιχνίδια της εθνικής Ιταλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, στις 12/10 με την Ελβετία στη Ρώμη (το οποίο ουσιαστικά θα κρίνει την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Κατάρ) και στις 15/10 με τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ.