MENU

Σήμερα είχαμε νέο επεισόδιο στη κόντρα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και ΑΕΚ – Ολυμπιακού μιας και στη τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε η πρόταση του ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ μέσω Γκαγκάτση τοποθετήθηκε απλά και κατανοητά. Ναι να υπάρχει κόσμος, αλλά στα παιχνίδια που δεν υπήρξε, τα αντίστοιχα του δευτέρου να μην έχουν. Απλά ελληνικά.

Δημοσίευμα στο μινχάουζεν.gr λίγα λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει εισιτήρια.

Πόσες ώρες μιλούσαν, ένας εκπρόσωπος του Ολυμπιακού δεν βρέθηκε να μπει στα ίσια τον Μάκη κωλοτούμπα. Μόλις τελείωσε η σύσκεψη, δύο άρθρα στο μινχάουζεν.gr πως ο Μάκης είναι κωλοτούμπα. Πες το στα ίσια ρε φίλε, γιατί πρέπει να το μεταφέρεις μέσω τρίτων;

Ο ΠΑΟΚ προφανώς και δεν αποδέχεται πως καθοριστικό ρόλο θα παίξει σε αυτή την ιστορία ο Αυγενάκης. Αυτός είναι ικανός να γεμίζει το Καραϊσκάκη και να κάνει και γύρο του θριάμβου μαζί με τους συναγωνιστές του στο Λιμάνι. Και ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί τον ρόλο αυτού του τύπου;

Για να μη ξεχνιόμαστε, εκτός όλων των άλλων και της ξεκάθαρης υπαλληλικής σχέσης που έχει ο χειρότερος πολιτικός όλων των εποχών, νομιμοποίησε με την επίσκεψη των στελεχών του Ολυμπιακού παραμονές του πρώτου ντέρμπι, την…. ανάπηρη πόρτα. Ναι αυτή που κόλλησε για να βγαίνουν μετά οι επιστήμονες με τις διαπιστεύσεις να τραμπουκίζουν την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Εννοείται βέβαια πως ουδέποτε πήρε θέση σε αυτό το θέμα. Όπως και σε πολλά άλλα.

Εδώ θα μου πεις δεν σεβάστηκε τους συναδέλφους του στη Θεσσαλονίκη και έστησε μία επιτροπή για να τους φέρει στη δυσκολότερη θέση της καριέρας τους, στα άλλα θα κολλήσει;

Άρα λοιπόν ότι και να λέμε, ο ΠΑΟΚ νομιμοποιείται να είναι αρνητικός απέναντι σε έναν τύπο που έχει αποδείξει πως λειτουργεί αποκλειστικά για τα συμφέροντα μίας ομάδας.

Για να μη λέμε μόνο τα δικά μας, όσα γράφτηκαν για την κόντρα Λυσσάνδρου – Κούγια από αυτούς, πάλι ψέματα είναι. Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Και άντε τώρα ο Μηνάς που είναι σοβαρό παιδί, να πρέπει να ασχοληθεί με αυτά που του σέρνουν.

Το βασικό τους ατού, είναι πως κανένας δεν θέλει να πέσει στο επίπεδό τους. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να έχεις χάσει κάτι έννοια του αυτοσεβασμού. Και όλα αυτά, με τις πλάτες δικαστών, αστυνομίας, πολιτικών.

Ενώ υπάρχει ακόμα στον αέρα η υπόθεση Τζήλου, ξεκίνησαν να την πέφτουν πάλι στον Παπαπέτρου. Αλλά Τάσο μου, καλά σου κάνουν.

Όταν το επιχείρησαν πρώτη φορά πριν το Άρης – ΠΑΟΚ, έδειξες μέσα στο παιχνίδι πως μάσησες. Αν δεν το είχες δείξει, σήμερα θα σε αντιμετώπιζαν αλλιώς. Αλλά έτσι πάνε αυτά. Όταν μία πρακτική έχει αποτέλεσμα, συνεχίζεται χωρίς κανέναν ενδοιασμό.  

Εννοείται πως κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το μπούλινγκ που κάνουν σε διαιτητή, εννοείται πως κανένας δεν θα μπει στη διαδικασία να διαψεύσει τα ψεύδη τους. Είναι ο λόγος τους απέναντι στον δικό μας. Και το τραγικό είναι πως πλην των λοβοτομημένων φιλάθλων τους, υπάρχουν και άλλοι που μπαίνουν στον κόπο να «προβληματιστούν» για το ποιος λέει αλήθεια.

Στο τέλος βέβαια, η αλαζονεία που λειτουργούν, η αίσθηση που έχουν αποκτήσει πως δεν τους ακουμπά τίποτα, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Είτε γιατί οι θεσμοί θα αρχίσουν να ασφυκτιούν που τους έχουν στην αγκαλιά τους, είτε γιατί οι υπόλοιποι θα ενωθούν ανοιχτά απέναντί τους. Μπορεί βέβαια και τα δύο.

Μαλωμένοι με την αλήθεια
EVENTS