MENU

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη βελγική Μουσκρόν αφού η ομάδα η οποία ανήκει στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και έχει εδώ καιρό ανοιχτά ζητήματα με τη δικαιοσύνη τέθηκε υπό δικαστική επιτήρηση. Ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε η διαχείριση της Μουσκρόν να ανατεθεί σε εντεταλμένους του κράτους και να «παγώσουν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί των διοικούντων. Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο και πλέον η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη για την Εξέλ και τους ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πως ο λόγος για τον οποίο διεξάγεται η έρευνα από τη βελγική δικαιοσύνη είναι καθώς υπάρχουν υποψίες πως η Μουκρόν ανήκει ακόμα στον γνωστό μεγαλοατζέντη, Πίνι Ζάχαβι και πως η μεταβίβαση των μετοχών στον Ταϊλανδό επιχειρηματία, που ενδιαφέρθηκε και για τον Παναθηναϊκό, ήταν εικονική.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Εισαγγελίας των Βρυξελλών, Έρικ βαν ντερ Σιπτ δήλωσε ότι «εντοπίσαμε νέες ύποπτες συναλλαγές που σχετίζονται με off-shore εταιρίες, οι οποίες μεταφέρουν λεφτά σε άλλες off-shore εταιρίες. Για εμάς, αυτό είναι διακίνηση μαύρου χρήματος».

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός: Υπό δικαστική επιτήρηση η Μουσκρόν!