Εκτός πλάνων του Ντράγκαν Σάκοτα βρίσκονται ο Τομά Ερτέλ, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση, καθώς και ο Γάιος Σκορδίλης, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.
Στον αντίποδα, τα ευχάριστα νέα για την Ένωση αφορούν την επιστροφή των Λάντερς Νόλεϊ και Ντέρικ Γουίλιαμς. Αμφότεροι δεν είχαν αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τους Vikos Φalcons στα Ιωάννινα, με τον πρώτο να μένει εκτός λόγω συμπτωμάτων γαστρεντερίτιδας και τον δεύτερο εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος.
Η ΑΕΚ αναζητά πλέον επιτακτικά την επιστροφή στις νίκες, μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Αντβέρπ, καθώς ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα ενδέχεται να περιπλέξει σημαντικά την υπόθεση της πρόκρισης. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη ομάδα κάθε ομίλου εξασφαλίζει απευθείας θέση στο Top 16, ενώ η δεύτερη και η τρίτη συνεχίζουν μέσω της διαδικασίας των playoffs.