MENU

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν υπάρξει δημοσιεύματα στο Βέλγιο που εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν θα μπει τελικώς στον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει στη Μουσκρόν. Σήμερα, ήρθε ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας, Πάτρικ Ντεκλέρκ, να επιβεβαιώσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Βεβαίως, δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με βεβαιότητα, πριν και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος μιλήσει ανοιχτά προς τον κόσμο, ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που επίσημα χείλη δίνουν μία εξήγηση που ο Ταϊλανδός δεν επένδυσε ποτέ χρήματα στο τριφύλλι.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της Εξέλ υποστήριξε ότι «Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πριν το ματς με την Οστάνδη ανακοινώθηκε ότι τελικά ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν θα πουλήσει το 50% των μετοχών του. Δεν θ’ αναλάβει, τελικά, τον Παναθηναϊκό λόγω μεγάλου χρέους. Κάτι που εδώ δεν υπάρχει. Είναι μόνο καλά νέα για τον σύλλογο αυτά».

Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, πέφτει πλέον και με… τη βούλα η αυλαία σε αυτή την ιστορία και πλέον μένει μόνο να μιλήσει και ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού προκειμένου να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα όσα υποστηρίζονται από το Βέλγιο και φυσικά συνθέτουν την εκδοχή της πλευράς του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Πρόεδρος Μουσκρόν: «Ο Παϊρόζ δεν μπήκε στον Παναθηναϊκό λόγω χρέους»