MENU

Ξεκούραστη πρόκριση απέναντι στον ΠΑΣ Πύργο πήρε ο Ατρόμητος, με τους περιστεριώτες να κυριαρχούν από την έναρξη της αναμέτρησης και να "καθαρίζουν" από πολύ νωρίς, στο πρώτο μέρος.

 Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Νούνιες στο 16ο λεπτό του αγώνα και οι παίκτες του Ατρομήτου δεν πήραν το πόδι από το γκάζι, σκοράροντας το 2-0 στο 25’, με τον Τσούμπερ. 

Το πρώτο ημιτελικό έδειξε πως το απόλυτο φαβορί του αγώνα θα έπαιρνε την πρόκριση, με το β’ μέρος να μην αποτελεί εξαίρεση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 68’ με τον Τσιλούλη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το γκολ της τίμης σημείωσαν οι παίκτες του ΠΑΣ στο 75’, με τον Λεμονή. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Μουντές, Σταυρόπουλος, Μήτογλου, Ούρονεν, Τσιγγάρας, Μουτουσαμί, Νούνιες, Τσούμπερ, Πνευμονίδης, Τσαντίλας

ΠΑΣ ΠΥΡΓΟΣ: Γιαννίκογλου, Λεμονής, Δημητρίου, Μαυρίας, Σαραμαντάς, Δούμτσιος, Ευαγγέλου, Ντάνι, Μούσια, Δασκαλόπουλος, Τσόρνομαζ
 

Ατρόμητος - ΠΑΣ Πύργος 3-1