MENU

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να "τελειώσει" την σειρά στην Μαδρίτη και να σφραγίσει την πρόκριση στο Final-4, με την Ρεάλ να δίνει παράταση στην αγωνία. 

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Σέρτζιο Μαρτίνεθ Ουρσελέι, ο οποίος εργάζεται στο «SpheraSports», με tweet του ξέσπασε, αποκαλώντας αστεία την διαιτησία που... απολαμβάνει ο Ολυμπιακός στις αναμετρήσεις με την Ρεάλ, κάνοντας retweet τέσσερις φάσεις που αδικήθηκε κατάφωρα η "βασίλισσα". 

Μάλιστα χαρακτήρισε "ασέβεια προς τον αντίπαλο" τα όσα διαδραματίζονται στην σειρά, ενώ να θυμίσουμε πως και ο Ντζάναν Μούσα κατά την διάρκεια της flash interview του ημιχρόνου άφησε αιχμές για την διαιτητική αντιμετώπιση της ομάδας του. 

"Λοιπόν, αυτό έλεγα κι εγώ. Η διαιτησία που απολαμβάνει ο Ολυμπιακός είναι αστεία. Είναι ασέβεια προς τον αντίπαλο" αναφέρει στο tweet του ο Σέρτζιο Μαρτίνεθ Ουρσελέι.

 

Ξέσπασε Ισπανός δημοσιογράφος: «Η διαιτησία που... απολαμβάνει ο Ολυμπιακός είναι αστεία»