MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πρωτιές κατέγραψαν όλα τα αθλητικά προγράμματα του ΣΚΑΪ την Κυριακή (1/11), με την αγωνιστική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να βρίσκεται στο "κόκκινο".

Τα μεγαλύτερα ποσοστά σημειώθηκαν στο ντέρμπι της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με την τηλεθέαση να φτάνει στο 27,4% κατά μ.ο. στο γενικό σύνολο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ξεπέρασε το 29,2%!

Πολύ υψηλά ποσοστά και στο ματς της GBL, ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό, με τον μ.ο. να αγγίζει κατά μ.ο. το 19% (18,7) και να το ξεπερνάει στο δυναμικό κοινό, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε ακόμα και στο 21,5%. 

Στην κορυφή των προτιμήσεων βρέθηκε και η βραδινή αθλητική εκπομπή Monobala, που στο γενικό σύνολο έφτασε στο 12,7% μ.ο. και 13% στο δυναμικό κοινό, ενώ το μεσημέρι η εκπομπή κινήθηκε στο 7,5% και στο 8,1%. 
 

Σαρωτική τηλεθέαση του ΣΚΑΙ με Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ - Πρώτο πρόγραμμα σε όλα τα κανάλια