MENU

Μετά από μια συναρπαστική μάχη διάρκειας σχεδόν τριών ωρών, η 34χρονη Λευκορωσίδα, Νο.24 στον κόσμο, λύγισε με 6-2, 6-7(6), 6-3 την Αιγύπτια Μαγιάρ Σερίφ (Νο.80) και πέρασε στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης για πέμπτη φορά στην καριέρα της. 

Η άλλοτε Νο.1 τενίστρια στον κόσμο και κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων, που ήταν φιναλίστ στη Ρώμη το 2013, θα προσπαθήσει να κάνει το τρία στα τρία κόντρα στη Μαρία, μετά τις νίκες στο Μόντρεαλ το 2021 και στην Οστράβα το 2020.

Όποια παίκτρια προκριθεί στην οκτάδα, θα παίξει στα προημιτελικά με μια εκ των Κόλινς/Γκαρσιά-Μπέγκου. O αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 6.

Στο μεταξύ, θέση στον τέταρτο γύρο έκλεισε και η Αρίνα Σαμπαλένκα, Νο.2 στον κόσμο, που νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα της (1-3) την Νταγιάνα Γιαστρέμσκα (Νο.33) με 6-4, 6-2. Πέφτει, μάλιστα, τώρα σε μια άλλη Ουκρανή, την Ελίνα Σβιτολίνα (Νο.19), που άφησε εκτός με 6-3, 6-3 την Άνα Καλίνσκαγια (Νο.26).

Η Αζαρένκα στον δρόμο της Σάκκαρη