MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματά του στην Ρεάλ, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια δείχνει ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος δεν διανύει και τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του στην «Βασίλισσα».

Ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, σε δηλώσεις που έκανε για τον 30χρονο άσο ανέφερε ότι είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση ο Αζάρ, όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην Ισπανία, ωστόσο επεσήμανε ότι είναι λυπημένος καθώς πρόκειται για παίκτη που θέλει να είναι ηγέτης.

«Από άποψη φυσικής κατάστασης ο Εντέν Αζάρ βρίσκεται στην καλύτερη φάση από τότε που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι λυπημένος. Ο Εντέν είναι ηγέτης, αλλά είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Μαρτίνεθ: «Είναι ηγέτης ο Αζάρ, αλλά είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση»