MENU

Είκοσι παίκτες επέλεξε στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άκης Μάντζιος, αποκλείοντας από αυτήν τον Αλί Αντέμ και συμπεριλαμβάνοντας τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση του Σαββάτου (26/09) και την αποστολή:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (16:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Μπουσέ, Γκανέα, Κρίστιαν Λόπεθ, Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ρόζ, Λούκας Σάσα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης».

Με Σούντγκρεν η αποστολή του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ