MENU

Σε... Λεωφόρο θα μετατρέψει ο κόσμος του Τριφυλλιού το "Λάμπρος Κατσώνης", στη φετινή πρεμιέρα της ομάδας στη Stoiximan Super League.

Η πρώτη εγχώρια εκδρομή της σεζόν έχει κινητοποιήσει τους φίλους του Παναθηναϊκού που εξάντλησαν ήδη τα εισιτήρια που πήραν για τη θύρα 4 (οργανωμένοι), αλλά και τη θύρα 5, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 1350 "κομμάτια". 

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε επιπλέον 800 εισιτήρια τις θύρες 6 και 5 VIP, αφού η ζήτηση που υπάρχει είναι πολύ μεγάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει ότι, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και μετά την εξάντληση των εισιτηρίων στις θύρες 4 και 5, οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια για τη θύρα 6 (40 ευρώ) και τη θύρα 5 VIP (50 ευρώ), μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

Θύρα 6

Θύρα 5 VIP

Παναθηναϊκός: Καμίνι η Λιβαδειά, εξαντλήθηκε και το νέο πακέτο εισιτηρίων - Ζήτησε ακόμα 800!