Συνέχεια στην εκπληκτική πορεία της στην League Phase του Europa League έδωσε η Μίντιλαντ, η οποία έφτασε τις 5 νίκες έπειτα από 6 αγωνιστικές και βρίσκεται, με αγώνα περισσότερο, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στους Δανούς ήταν αρκετό ένα γκολ του Τσο στο πρώτο μέρος για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Γκενκ για την οποία ήταν φυσικός ο Καρέτσας. Στην 11η θέση η ομάδα του Έλληνα διεθνή.
Έναν βαθμό πίσω βρίσκεται η Μπέτις, η οποία πέρασε επιβλητικά από το Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντιναμό (1-3). Οι Ανδαλουσιάνοι καθάρισαν το ματς από το πρώτο μέρος και μάλιστα μέσα σε διάστημα 7 λεπτών προς το τέλος, όταν και πέτυχαν όλα τα γκολ τους. Στο 31’ έγινε το 0-1 με αυτογκόλ, στο 34’ ο Ρικέλμε έκανε το 0-2 για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι και στο 38’ο ανεβασμένος, Άντονι, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 89’ πέτυχαν το γκολ της τιμής οι Κροάτες με τον Γκάλεσιτς.
Στα άλλα ματς, η Μπράγκα πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Νις με 0-1, ενώ ήττα γνώρισε και η άλλη γαλλική, η Λιλ, εκτός από την Γιουνγκ Μπόις. Φερεντσβάρος λύγισε με 2-1 την Ρέιντζερς και η Στουτγκάρδη «κέρασε» 4άρα την Μακάμπι Τελ Αβίβ (4-1).
Συνοπτικά τα αποτελέσματα
Γιουνγκ Μπόις - Λιλ 1-0
(60’ Μαλές)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπέτις 1-3
(89’ Γκάλεσιτς - 31’ αυτ. Ντομίνγκες, 34’ Ρικέλμε, 38’ Άντονι)
Μίντιλαντ - Γκενκ 1-0
(17’ Τσο)
Ουτρέχτη - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-2
(73’ Φαν Ντε Χουρν - 52’ Καλιμουεντό, 88’ Ιγκόρ Ζεσούς)
Φερεντσβάρος - Ρέιντζερς 2-1
(45+5’ Ότβος, 73’ Βάργκα - 27’ Μιόβσκι)
Νις - Μπράγκα 0-1
(28’ Πάου Βίκτορ)
Στουρμ Γκρατς - Ερυθρός Αστέρας 0-1
(55’ Ίβανιτς)
Στουτγκάρδη - Μακάμπι Τελ Αβίβ 4-1
(25’ Ασινιόν, 37’ Τομάς, 50’ Μίτελστεντ, 94’ Βάγκνομαν - 52’ Ρεβίβο)
Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3
(33’ Στάνιτς, 71’ Βερντόν, 76’ Τσότσεβ - 39’ Ντεσπόντοβ, 48’ Βολιάκο, 89’ Μύθου)