MENU

Η 22χρονη πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων, που θα λάβει μέρος στoν αγώνα μαζί με τη συναθλήτριά της Φανή Δημητριάδου, μίλησε στο SDNA για τη διοργάνωση και τους προσωπικούς της στόχους.

- Πώς σου φαίνεται η ιδέα του Run Together;

«Είναι πάρα πολύ ωραία! Παροτρύνει περισσότερο τον κόσμο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, αλλά το κυριότερο είναι ότι τα έσοδα πηγαίνουν για καλό σκοπό».

- Πόσο σημαντικό είναι για εσένα να έχεις παρέα στην προπόνηση;

«Έχει μεγάλη σημασία, γιατί είμαστε άνθρωποι και είναι φυσικό κάποιες μέρες να έχεις πεσμένη ψυχολογία και να μην έχεις διάθεση να προπονηθείς. Η παρέα, όμως, σε «τραβάει» και μπορεί να μην έχεις αρχικά όρεξη, αλλά στη συνέχεια βγαίνει ευκολα το πρόγραμμα».

- Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τις μεγάλες αποστάσεις;

«Ήταν κάτι που μου άρεσε από μικρή. Δεν ήμουν πολύ γρήγορη, αλλά είχα υπομονή και κατάλαβα από νωρίς ότι είχα κλίση προς τις μεγάλες αποστάσεις».

- Ζεις στη Θεσσαλονίκη, έτσι δεν είναι;

«Ναι, μεγάλωσα στη Χίο, όμως τωρα είμαι στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζω Φυσική στο ΑΠΘ».

- Είναι δύσκολο να συνδυάσεις προπόνηση με σπουδές;

«Φυσικά και είναι δύσκολο, αλλά όταν υπάρχει θέληση, όλα γίνονται!».

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;

«Αυτή τη στιγμή το βασικό μου αγώνισμα είναι τα 10 χιλιόμετρα. Θέλω, ωστόσο, μέσα σε έναν χρόνο να δώσω μεγαλύτερη βάση αγωνιστικά στον ημιμαραθώνιο, ώστε να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση στον μαραθώνιο, που είναι και το μεγάλο όνειρό μου».

Πριν από λίγες μέρες, η Ειρήνη πήρε την τέταρτη θέση στα 10 χιλιόμετρα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα.

Όλα έτοιμα για το RUN TOGETHER

Η εκκίνηση του RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 5 Μαΐου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ δύο διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ και 6χλμ, ενώ από φέτος προστίθεται και ένας ξεχωριστός παιδικός αγώνας (500μ) για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ζευγάρια και για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραιτήτως και οι δύο. Σαν χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος.

Οι εγγραφές πλέον γίνονται μόνο στο κατάστημα Saucony Store (Μητροπόλεως 107, Θεσσαλονίκη 54622, τηλ 210-67.40.277), όπου λειτουργεί η γραμματεία των αγώνων για την παραλαβή του αθλητικού υλικού και τις τελευταίες εγγραφές, τις ώρες:

10:30 έως 20:00 Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

10:30 έως 17:00 Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Χορηγοί της διοργάνωσης η EUROBANK, τα ΙΚΕΑ, η Counterpain, το almora PLUS και η Arla Protein, Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, η DOLE, η AVANCE Rent A Car, η Lifeguard Hellas, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Mediterranean College.

Χορηγοί Επικοινωνίας η ΕΡΤ3, η COSMOTE TV, το TV100, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Ράδιο Θεσσαλονίκη, Arena FM, Ερωτικός FM, 102fm, 95,8fm και FM100.

Σκοπός του αγώνα είναι η ενίσχυση του Δημοτικού Ιδρύματος και Βρεφοκομείου «ο Άγιος Στυλιανός».

Έτοιμη για το Run Together η Ειρήνη Μιχάλα