MENU

Ο Δικέφαλος περνάει σε μεταγραφική... αντεπίθεση καθώς θα κάνει δικό του τον Φάμπιο Κοεντράο, με τον 31χρονο Πορτογάλο να αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να κλείσει και τυπικά το μεγάλο deal!

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Πορτογάλος βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου με φόντο την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αμπέλ Φερέιρα έκλεισε το... μάτι στον Κοεντράο, ο οποίος με την σειρά του αναζητούσε έναν σύλλογο που θα του έδινε την πρόκληση της Ευρώπης.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν θέσει ως πρώτο στόχο τους ομίλους του Champions League και άπαντες μοιάζουν απόλυτα προσηλωμένοι προς αυτήν την κατεύθυνση. Βασική προτεραιότητα των επιτελών του Δικεφάλου ήταν να κλείσουν άμεσα τις ανοιχτές υποθέσεις προκειμένου σε 48 ώρες να δώσουν ποιοτικές λύσεις στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα.

Όπως και έγινε! ΠΑΟΚ και Κοεντράο έδωσαν τα χέρια και πλέον απομένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης προκειμένου να κλείσει και επίσημα η μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις αφορούν συμφωνία με ορίζοντα διετίας, με τον Πορτογάλο να σφραγίζει από κοντά τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις...

Οι συστάσεις για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου περισσεύουν, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό και υψηλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Το βασικότερο, όμως, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κουμπώνει απόλυτα στα θέλω του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος «μοντάρει» την ομάδα του με φόντο την Ευρώπη πρωτίστως...

Έκλεισε ο Κοεντράο στον ΠΑΟΚ!