MENU

Πριν τη σημερινή συνάντηση των ανθρώπων του Α.Σ. ΠΑΟΚ, της ΚΑΕ και επιχειρηματιών από την «ασπρόμαυρη» οικογένεια, η κατάσταση ήταν κάτι παραπάνω από οριακή.

Αφού ολοκληρώθηκε αυτή και με τον Κώστα Φλεβαράκη, να δίνει το «παρών» σε κομμάτι της, ο ΠΑΟΚ έχει (επιτέλους) προπονητή, αύριο αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς επίσης και να γίνουν διάφορες επαφές, με πιθανούς χορηγούς, με στόχο άμεσα έσοδα.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό θέμα, που ταλανίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ακόμα περισσότερο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ήταν αυτό των χρημάτων. Και πιο συγκεκριμένα, ενός ποσού το οποίο πρέπει να μπει άμεσα, προκειμένου να «τρέξουν» διάφορα ανοικτά ζητήματα, όσον αφορά παλιές οφειλές και στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτός που δίνει τη λύση, δεν είναι άλλος από τον Κώστα Αμοιρίδη. Ο γνωστός επιχειρηματίας, που αποτελεί «αιμοδότη» του Α.Σ. και αποτελούσε και παλιότερα χορηγό της ΚΑΕ, με το ποσό το οποίο δίνει, βοηθάει τον ΠΑΟΚ, να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Δηλαδή να προχωρήσουν από αύριο διακανονισμοί με τους Έλληνες παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, να γίνουν επαφές με παίκτες που έχουν παλιότερες οφειλές και απειλούν με νέα απαγόρευση μεταγραφών και φυσικά, να υπάρχει ρευστό για προκαταβολές για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Αυτά τα χρήματα, αποτελούν μια σπουδαία «ανάσα» για τον ΠΑΟΚ, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ επίσης αύριο, αναμένεται να γίνουν κάποιες επαφές (και με τη βοήθεια του Γιώργου Λυσσαρίδη), όσον αφορά το κομμάτι που έχει να κάνει με χορηγούς.

Επίσης, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, από αύριο ξεκινάει και ο σχεδιασμός της ομάδας της νέας σεζόν από τον Κώστα Φλεβαράκη, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να κάνει αγώνα δρόμου, για να δημιουργήσει το ρόστερ του από την αρχή, στα τέλη Αυγούστου...

«Χείρα βοηθείας» στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Κώστα Αμοιρίδη