MENU

Συγκλόνισε τον πλανήτη η ερμηνεία του Αντρέα Μποτσέλι στο Ντουόμο του Μιλάνου ανήμερα του καθολικού Πάσχα. Ο τυφλός τενόρος σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλον τον πλανήτη.

Το σχετικό ρεπορτάζ μεταδόθηκε και από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος σε σχόλιό της υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα λέγοντας: «Βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση σώματος και από το βλέμμα του… Βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή…».

Μάλλον η δημοσιογράφος αγνοούσε ότι ο Μποτσέλι είναι τυφλός. Όπως ήταν λογικό η συγκεκριμένη αναφορά έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα. 

https://www.youtube.com/watch?v=tHBYPMwhkLQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1F5AljbTEFkSgK8EYcq2e4KBU6E2eFJUHDgWoQsRxT7ZAni0AXlO08wE8

 

Γκάφα ολκής στον ΣΚΑΪ με το... βλέμμα του τυφλού Μποτσέλι! (vid)