MENU

Η Forthnet άλλαξε χέρια και ελπίζω οι υπάλληλοί της να συνεχίσουν να πληρώνονται κανονικά και να μπορέσουν να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους.

Αντιλαμβάνομαι το πόσο δύσκολο είναι να δουλεύεις κρατώντας ισορροπίες σε τοξικό περιβάλλον. Όλοι είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη περιμένοντας το λάθος σου.

Η ευχή μου είναι αληθινή γιατί στον χώρο είμαστε χρόνια έχουμε και φίλους. Δε λέω βέβαια ποιοι είναι γιατί μπορεί και να απολυθούν. Δεν είναι της μόδας να είναι κάποιος φίλος μου εκεί χάμου.

Οι τράπεζες κούρεψαν το χρέος κατά ένα ποσοστό 80%. Τόση κουβέντα για την ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα που τα πληρώνει ο λαός και ξαφνικά να διαπιστώνεις πως ο λαός θα πληρώσει την κακοδιαχείριση ενός κακοστημένου προϊόντος. Ή καραστημένου, διαλέγεις και παίρνεις.

Ο λαός θα το πληρώσει επί δύο μιας και ένα κομμάτι του πλήρωνε τις συνδρομές τόσα χρόνια.

Κανονικότητα είναι οι τράπεζες να κάνουν νταλαβέρια με επιχειρηματίες, που τα έχουν καλά με κυβερνήσεις που σίγουρα θα δώσουν κάτι κάτω από το τραπέζι στις τράπεζες. Δε νομίζω να έγινε για την ψυχή της μάνας κανενός το ντιλ.

Το προϊόν βέβαια, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τρώει μία σφαλιάρα ακόμη. Δεν μπορώ να προδικάσω τι θα συμβεί, όμως το έλλειμα εμπιστοσύνης είναι ξεκάθαρο. Στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ που έρχεται πχ, άντε πείσε τον οπαδό της δεύτερης πως το πλάνο που έδειξε το συνδρομητικό είναι το σωστό και όχι αυτό που θέλει η ιδιοκτησία.

Για έλλειμα εμπιστοσύνης έγραψα παραπάνω και διάβασα δηλώσεις Αυγενάκη. Το παλεύει για να μπει σε όλα τα άρθρα μας είναι η αλήθεια. Πρέπει να τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών οι ομάδες.

Αδερφέ δεν θα πάρουμε να ξέρεις, γιατί πρώτον δεν έχουμε εμπιστοσύνη εσένα, δεύτερον την αστυνομία και τρίτον τους δικαστικούς. Συγνώμη κιόλας αν σου θίξαμε τους θεσμούς, αλλά μας έχουν δώσει δικαιώματα. Εσύ τοποθετείσαι μακριά από ρεαλισμό, η αστυνομία βρίσκει δουλειά στο λιμάνι μετά την συνταξιοδότηση και οι δικαστικοί μεταναστεύουν.

Δεν θα μου φανεί παράξενο αν ανοίξει κουβέντα και για αφαίρεση νεφρών σε κάποια φάση από στελέχη του Υπουργείου. Αν πχ κόψει κάποιος βαθμούς από τον Ολυμπιακό, να χάσει ένα νεφρό. Έχει κι άλλο, θα ζήσει.

Πόσο υποκριτικό είναι να μιλάς για τη βία στα γήπεδα και να εμφανίζεται ο πατέρας του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του σε ένα γήπεδο. Και να λέει πως εσύ υπερασπίστηκες ουσιαστικά αν όχι τους θύτες, τουλάχιστον τον οργανισμό που τους είχε μέσα του.

Έλλειμα εμπιστοσύνης φίλε μου. Δε σε πιστεύουμε, ούτε αυτά που λες, ούτε τις προθέσεις σου. Αυτό δε που έκανες με την κλήση του Παπαθεοδώρου για τα μισά που είπε, αφού τα υπόλοιπα μπήκαν στη μονταζιέρα, ξεπερνά κάθε όριο.

Βασικά τίποτα δεν με αιφνιδιάζει με αυτή τη παράταξη. Απλά αυτή τη φορά μπήκαν με φόρα λες και τους είπαν πως θα κυβερνήσουν έξι μήνες. Ότι προλάβουν.

Εδώ ήρθε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ και του είπαν να πει πέντε τιπς για την πόλη και στη δημοτικό συμβούλιο έγινε μακελειό εξαιτίας του για αυτό που είπε για το μετρό. Δεν τους ενδιαφέρεις ρε φίλε, γνωστά είναι αυτά. Όμως έσωσαν τη Μακεδονία.

Η ατζέντα για το ποδόσφαιρο είναι απλή. Να καταδικαστούν οι ένοχοι για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου, να καταδικαστούν οι ένοχοι για τα στημένα παιχνίδια.

Όταν αυτή η ατζέντα δεν ανοίγει από θεσμικά πρόσωπα ότι και να συζητάμε είναι υποκριτικό.

Δεν μας γουστάρουν γιατί δεν μας γουστάρει ο δικός τους και γιατί έτσι έμαθαν, δεν τους γουστάρουμε γιατί η υποκρισία τους σε τυφλώνει όταν τη συναντάς.

Θα πορευτούμε έτσι και στο τέλος θα μετρήσουμε ποιος θα έχει την πραγματική φθορά.

Όμορφα και ξεκάθαρα.

Αν χρειαστεί και αφαίρεση νεφρού
EVENTS