MENU

Ο Θεόφιλος Μητρούδης είπε κάποια πράγματα, μία μέρα πριν ο ΠΑΟΚ με εξώδικο καλέσει την Μαρούπα να ανασκευάσει ότι έλεγε για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας. Έχουν καμία σύνδεση τα γεγονότα; Βεβαίως και έχουν. Γιατί η Μαρούπα που κόπτεται τόσο πολύ για τους νόμους, θα έπρεπε να έχει καλέσει ήδη τον κ. Μητρούδη για μία… αυτοψία των όσων είπε.

Εδώ βέβαια έχουμε συμβιβαστεί στην ιδέα πως οι θεσμοί έχουν στρατόπεδο, άρα είναι φυσιολογικό να κινούνται ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Και αυτό το γεγονός αποτελεί την απόλυτη σήψη για την κοινωνία μας.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός μαζεύει likes από γνωστούς followers όπως τον Mdmahatab και τον فرید افغان, ο εκπρόσωπος του Θρύλου των γηπέδων στην ΕΠΟ Αγραφιώτης, μπεγλερίζει τα μπαλάκια. Για την ακρίβεια έχει εστιάσει σε ένα, το οποίο και με την μέθοδο της αφής ελέγχει την θερμοκρασία και ο βάρος.

Είχα μία φίλη που δούλευε στο Πλάτινουμ και είχε ακριβώς το ίδιο ταλέντο. Μακάρι να συναντηθούν να ανταλλάξουν εμπειρίες.

Αγραφιώτης, μπαλάκια, Μαρούπα, Mdmahatab και πολλά άλλα έχει το μενού σήμερα. Όπως και να χει πάντως, το πολύ το μπέρδεμα γίνεται στην ΕΠΟ.

Ο Ζαγοράκης είναι υποψήφιος, ο Ολυμπιακός άρχισε να κλοτσάει γιατί θέλει άλλα κουκιά, ο Αυγενάκης πρέπει να περάσει από τον αθλητικό νόμο διάφορες διατάξεις που δεν θα αφήνουν εκτεθειμένο τον υποψήφιο νέο πρόεδρο και το κλίμα είναι τόσο καλό και εμπιστοσύνης, που η ΑΕΚ πέταξε μπροστά τον Νίκα μη τυχόν και έχουμε καμία ακύρωση Ζαγόρ και πάμε σε προσωρινή. Καλό κλίμα πάνω απ όλα. Αγάπη. Θαλπωρή. Όλα για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Στα δικά μας έχουμε το wifegate. Αν οι παίκτες μας είχαν τον εγωισμό των γυναικών τους – και προπονητές – θα είχαμε ξεκούραστα δέκα πόντους πάνω. Τα stories ανεβοκατεβαίνουν σαν αθλητή τραμπολίνο εν δράση, το κλίμα μεταξύ τους είναι εξαιρετικό και ευτυχώς δεν είναι όλες. Κοιτάω κανά story μπας και κράτησε καμία καμιά καβάντζα από το καλοκαίρι και τρέμει το φυλλοκάρδι μου μη πέσω σε κανά ξεφωνητό μεταξύ γυναίκας στόπερ με γυναίκα χαφ.

Και εκεί που λες τα έχω δει όλα, εμφανίζεται ο κάτοχος του τίτλου Χρυσή Σαγιονάρα, Λέο Ζαμπά, ο οποίος δεν συμφώνησε τελικά με την ομάδα που τον στείλαμε δανεικό και γύρισε στην αρραβωνιαστικιά του που μάλλον δεν δέχτηκε να πάει να μείνει στη Θήβα της Βραζιλίας. Και η εμφάνιση του Ζαμπά είναι σε ποστ του Μαουρίτσιο που τον αποθεώνει για μία νίκη που συμπτωματικά ήταν επί του ΠΑΟΚ.  

Δεν μπορεί, θα περάσει αυτή η χρονιά και όλα θα αλλάξουν. Εγώ πιστεύω πως συμμετέχουμε στο Candid camera, μας τραβάνε για να δούνε αντιδράσεις μας και σύντομα θα γίνουμε ντοκιμαντέρ.

Το επόμενο επεισόδιο είναι το «Τέσσερα παιχνίδια με την ξαδέρφη», το οποίο ακροβατεί μεταξύ γέλιου και δράματος, σε ένα κρεσέντο μαύρης κωμωδίας, μιζέριας και θλίψης. Ποδοσφαιρικής πάντα.

Εγώ είμαι φύση αισιόδοξος πάντως. Η ομάδα που κάνει τις περισσότερες τελικές και δέχεται τις λιγότερες, θα επικρατήσει.

ΥΓ Θα μου επιτρέψετε να είμαι λίγο σαρκαστικός με τον τρόπο μου σήμερα, αρέσει δεν αρέσει αυτός, γιατί από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, έχασα τρεις συγγενείς και ένας είναι με άνοια σε ίδρυμα, ουσιαστικά τέσσερις. Σήμερα έφυγε ο Θείος μου ο Στέλιος, ένας μάγκας από τους λίγους, γρήγορος, φιλοσοφημένος και χορτάτος. Δώσε φιλιά στους υπόλοιπους θείο… 
 

Γιατί μπεγλερίζεις το μπαλάκι;