Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι στη Ρόμα με 113-111, σε μια αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ, με τον Τζέντι Όσμαν να στέκεται στην επιθετική ποιότητα των Ιταλών, αλλά και στη σημασία του θετικού αποτελέσματος για τον Δικέφαλο.
Ο Τούρκος φόργουορντ, μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα, υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον δυσκολότερο όμιλο της διοργάνωσης, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους του Δικεφάλου για τη δυναμική παρουσία τους στο γήπεδο, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζέντι Όσμαν:
Για τη νίκη απέναντι στη Ρόμα:
«Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ταλέντο, που μπορεί να σκοράρει. Αυτή είναι η φιλοσοφία της, είναι μια ομάδα με μεγάλη επιθετική ικανότητα. Ο στόχος μας ήταν να προσπαθήσουμε να την κάνουμε να παίξει στον δικό μας ρυθμό, αλλά τελικά φάνηκε ότι εμείς παίξαμε στον δικό της. Ήταν ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλούς πόντους. Στο τέλος, όμως, αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη».
Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ και την κυριαρχία στα παιχνίδια:
«Ακούστε, αν με ρωτάτε, θεωρώ ότι έχουμε τον πιο δύσκολο όμιλο στο EuroCup. Κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε είναι υψηλού επιπέδου και διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες. Επομένως, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάθε νίκη που μπορούμε. Βρισκόμαστε στον Νοέμβριο και προτιμώ να προχωράμε βήμα βήμα, παρά να βρεθούμε σε εξαιρετική κατάσταση από πολύ νωρίς, να κάνουμε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν και στη συνέχεια να δυσκολευτούμε στο δεύτερο μισό της. Προτιμώ να συνεχίσουμε σταδιακά. Θα διορθώσουμε όσα χρειάζεται, αλλά πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικότερο».
Για το τι σκέφτηκε όταν το παιχνίδι ήταν ισόπαλο στο φινάλε:
«Σκέφτηκα ότι θα κερδίσουμε».
Για την παρουσία των φιλάθλων:
«Σίγουρα, οι φίλαθλοί μας ήταν και πάλι εξαιρετικοί απόψε. Μας έδωσαν δύναμη και ενέργεια, ήταν καταπληκτικοί. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες σε όλους όσοι ήρθαν στο γήπεδο. Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν καλός και έβρεχε πολύ, εκείνοι βρέθηκαν εδώ και μας στήριξαν. Τους ευχαριστούμε πραγματικά».