MENU

Πολλές ήταν οι εξελίξεις στο χθεσινό ΔΣ της Super League 2, η οποία πλέον θα ονομάζεται Superbet League 2, καθώς απέκτησε χορηγό. Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία καλωσόρισε τα νέα μέλη της ΑΕΛ και Πανσερραϊκός από τη Super League και αποφασίστηκε πως η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου, με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 6 Σεπτεμβρίου.

Στο τραπέζι έπεσε η πρόταση για διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ και στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν ελήφθη απόφαση και το θέμα θα τεθεί ξανά προς συζήτηση στο επόμενο ΔΣ, στις 15/7.

Ο Τάσος Καζίας του Πανσερραϊκού εξελέγη Α’ Αντιπρόεδρος, ενώ για τα πρωταθλήματα υποδομών αποφασίστηκε ότι ο ΠΑΟΚ Β θα συμμετέχει και στο πρωτάθλημα Κ19, ενώ σε αυτό της Κ17 θα λάβουν μέρος και οι Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Εθνικός Κεραμιδίου, Μακεδονικός, Παναχαϊκή και Χανιά.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την συνεδρίαση του στις 02/07/26 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • Εγγραφή νέων μελών ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ και ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
  • Η κλήρωση Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2026-2027 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026
  • Χορηγός Πρωταθλήματος θα είναι η Superbet και το Πρωτάθλημα θα αναφέρεται Superbet League 2
  • Στο Πρωτάθλημα Κ-19, εκτός των ομάδων του Πρωταθλήματος θα συμμετάσχει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από αίτημα της
  • Στο Πρωτάθλημα Κ-17, εκτός των ομάδων του Πρωταθλήματος θα συμμετάσχουν και οι ομάδες ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, ΠΑΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, μετά από αίτημα τους
  • Η Προκήρυξη Πρωταθλήματος θα συζητηθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026
  • Μπάλα Πρωταθλήματος VENOM από την  εταιρία LIGA S.A.
     
Ονομάστηκε επίσημα Superbet League 2 – Κλήρωση στις 28/8