MENU

Ανεβαίνουν οι τόνοι και οδεύουμε προς μια ιστορική σύσκεψη κορυφής σε λίγες ώρες.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε στο γραφείο του τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τους αδελφούς Αγγελόπουλους, τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, για να δοθεί οριστικό τέλος στην... μάχη που έχει προκύψει στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού με αυτή τη σύσκεψη κορυφής θέλει να βρεθεί λύση, στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά το ντέρμπι «αιωνίων» του Κυπέλλου και σε λίγες ώρες αναμένεται να έχουμε σπουδαίες εξελίξεις.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε επικοινωνία του με το SDNA ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός: «δεν έχει καμία θέση στο ίδιο τραπέζι με όσους επιδιώκουν να παίζουν με τους δικούς τους κανόνες», αλλά συμπλήρωσε πως θα παραστεί σεβασμό στους θεσμούς και στο άθλημα, το οποίο: «ο Ολυμπιακός επιχειρεί να διαλύσει».

Συγκεκριμένα, η δήλωσή του στο sdna.gr είναι η ακόλουθη: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία θέση στο ίδιο τραπέζι με όσους επιδιώκουν να παίζουν με τους δικούς τους κανόνες. Θα παραστώ όμως στη συνάντηση από σεβασμό στους θεσμούς και στο ίδιο το αθλημα που ο Ολυμπιακός επιχειρεί να διαλύσει».

Γιαννακόπουλος στο SDNA: «Ο Ολυμπιακός επιχειρεί να διαλύσει το άθλημα, αλλά θα πάω στη συνάντηση»