Με το Final-4 να είναι προ των πυλών, όλοι στον οργανισμό του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού του Μαϊου. Οι "ερυθρόλευκοι" δημοσίευσαν ένα video και οι Πειραιώτες κλήθηκαν να απαντήσουν στο ποιο θα ήταν το πιο ιδανικό σενάριο. Να είναι πίσω με 1 πόντο και η μπάλα στην κατοχή τους ή να είναι μπροστά με 1 πόντο αλλά η κατοχή στα χέρια του αντιπάλου.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, εξηγώντας τον λόγο που επέλεξε τον λόγο που επέλεξε το πρώτο σενάριο ανέφερε: «Γιατί το να είσαι μπροστά με έναν, πριν δύο χρόνια, δεν πήγε και τόσο καλά, ίσως να δοκιμάσουμε την άλλη επιλογή».
Από την πλευρά του, ο Τόμας Ουόκαπ ανέφερε: «Ήμασταν μπροστά με έναν σε έναν προηγούμενο τελικό και νομίζω δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω αυτό».
⁉️7 Questions For The Final 4 – Part 7
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) May 19, 2025
🤯 Ερώτηση 7: Μένουν 6'' στον τελικό. Ποιο σενάριο θα επέλεγες; -1 και η μπάλα Ολυμπιακός ή +1 και η μπάλα στα χέρια του αντιπάλου;
🤔 Εσείς τι θα επιλέγατε;
📽️ https://t.co/hU2CO9Do9y #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/Uhlg87gB66