MENU

Για τους εντός έδρας τα πράγματα είναι δεδομένα: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ μεταδίδονται από την Nova. Το εντός έδρας του Παναθηναϊκού, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επισήμως, κατά πάσα πιθανότητα θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ – TV. Κανένα από τα εκτός έδρας δεν έχει κλείσει ακόμα σε ελληνικό κανάλι αλλά βέβαια οι συνήθεις ύποπτοι είναι τα συνδρομητικά, οπότε σύντομα θα υπάρξουν νέα επ' αυτού.

Στην επόμενη φάση, που για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αν περάσουν θα είναι τα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκινάει η κεντρική διαχείριση, οπότε οι αγώνες τους θα μεταδοθούν από τον ΟΤΕ – TV. Στο Γιουρόπα Λιγκ η κεντρική διαχείριση ισχύει μόνο στους ομίλους, οπότε η ΑΕΚ αν περάσει, θα μεταδοθεί από τη Nova, αφού η συμφωνία της αφορά και τις δυο προκριματικές φάσεις.

Πληρωμές στη Sportday

Πληρώθηκαν την Παρασκευή 15 Ιουλίου οι εργαζόμενοι στη Sportday και το κλίμα ανασφάλειας που υπήρχε λιγάκι καταλάγιασε. Σε κάθε περίπτωση, ο Σεπτέμβριος θα είναι κρίσιμος για την εφημερίδα και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά πάρει τελικά τηλεοπτική άδεια.

Τα κανάλια που μεταδίδουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων