MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην Πόλη του Μεξικού οι Παπαμιχαήλ και Σερμπάν επικράτησαν των Κολομβιανών, Γιουλιάνα Λιζαραζό και Μαρία Παουλίνα Πέθερ Γκαρθία, με 3-6, 6-4, 10-4.

Το ελληνοκυπριακό δίδυμο παρά το χαμένο 1ο σετ και προηγήθηκε με 3-0 στο 2ο, στο οποίο έχασαν προσωρινά το προβάδισμα με break στο 5-4, αλλά απάντησαν με νέο break για το 6-4.

Στο match tie-break έμειναν πίσω με 0-2 και με 1-3, όμως κέρδισαν τους 9 από τους 10 τελευταίους πόντους, για ναφτάσουν στη νίκη έπειτα από 1 ώρα και 19 λεπτά στο court.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος στη χρονιά και για τις δυο παίκτριες, ενώ για την Παπαμιχαήλ ήταν ο 36ος τίτλος καριέρας στα διπλά σε τουρνουά της ITF, 3ος σε 40άρι ή μεγαλύτερο τουρνουά. Στα μονά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που αυτή την εβδομάδα γιόρτασε και τα 30ά γενέθλιά της, έχει κερδίσει άλλους 15 τίτλους σε διοργανώσεις της ITF.

Για την 25χρονη Σερμπάν, που γεννήθηκε στη Ρουμανία αλλά ζει στην Κύπρο από το 2001 και την εκπροσωπεί και στο tour από το 2018, κατέκτησε τον 1ο τίτλο της από το 2019 στα διπλά και 14ο συνολικά - 2ο σε 40άρι η σημαντικότερη διοργάνωση. Έχει ακόμα 13 κερδισμένους τίτλους στα μονά, με σημαντικότερο το 60άρι στο Bellinzona της Ελβετίας, τον Απρίλιο του 2022.

Πρωταθλήτρια στο διπλό η Παπαμιχαήλ