MENU

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τα πακέτα για το PAOK TV στη τιμή του συμβολικού 69. Όλα έχουν νόημα γύρω από την ομάδα μας.

Όλοι μας λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε το εγχείρημα το οποίο μπορεί να μας απεγκλωβίσει μελλοντικά από μεγάλες κακοτοπιές. Ήδη την μία την αποφύγαμε, εύχομαι και οι εναπομείναντες που σέβονται τον εαυτό τους να βρούνε τη λύση.

Ο Μαρινάκης λοιπόν αγοράζει τον όμιλο Forthnet και το κουβάρι ξετυλίγεται. Εδώ το είχαμε γράψει και αυτό όταν άπαντες πετούσαν αετό. Φρόντισε η κυβέρνηση να στείλει Παναθηναϊκό και Άρη στη συνδρομητική πλατφόρμα, ακύρωσε τον ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ με στόχο να πάει με ψίχουλα σε αυτή και όλα καλά. Απλά 2,5 μήνες μετά τις εκλογές, αναρωτιέσαι φωναχτά πλέον για το ποιος είναι κυβέρνηση.

Ο φίλος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να κατανοήσει πλήρως πως συμμετέχει σε κάτι που θα αποτελέσει προίκα για το μέλλον της ομάδας τους. Και οι επαγγελματίες της εστίασης, θα πρέπει να σεβαστούν τα ταμεία που έχουν κάνει σε αγώνες της ομάδας. Έξοδα μήνα βγάζουν αρκετοί από αυτούς σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ο Άρης άρχισε τις διαρροές από το ξεκίνημα της εβδομάδας. Θέλει να ξαναζήσει τον μύθο του Χ με γκολ οφσάιντ στη Τούμπα και θα κάνει τα πάντα για αυτό. Θέλει λέει ξένο διαιτητή και αμφισβητεί την παραγωγή και την εικόνα που θα εκμεταλλευτεί το VAR.

Το τελευταίο είναι κλασική θέση του Ολυμπιακού που αποτυπώθηκε στα κόκκινα πρωτοσέλιδα και η διαρροή από την πλευρά του Άρεως αναμενόμενη. Η αγάπη άλλωστε δεν μπορεί να εγκλωβιστεί, δεν μπορεί να περιοριστεί. Διαχέεται χωρίς οίκτο.

Το ότι θέλει βέβαια ξένο διαιτητή, σημαίνει πως δεν έχει εμπιστοσύνη στον Έλληνα. Και απορώ το γιατί. Μια χαρά τους παίζουν οι Έλληνες. Αχαριστία παντού φίλε.

Από την πλευρά μας, φροντίσαμε να τους εντάξουμε στους big 5 που μας ζάλισαν πέρυσι πως ανήκουν και αυτό αποτυπώνεται με επίσημα έγγραφα. Δηλαδή την τιμή του αγώνα στο PAOK TV. Με 7,99 ευρώ, ανήκεις πλέον στην ελίτ, θα μπορούσε να γράφει το σλόγκαν.

Από την πλευρά μου πάντως, ως στέλεχος του PAOK TV, προχώρησα σε ένα αίτημα φιλανθρωπικού ύφους, από αυτά που αναζητά το σύγχρονο μάρκετινγκ. Σας το αποκαλύπτω στο κείμενο που ακολουθεί.

«Προς PAOK TV, 18/9/2019

Αγαπητοί συνεργάτες. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και του σεβασμού που διέπει τις δύο ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης, προτείνω μέρος των εισπράξεων της πλατφόρμας του PAOK TV για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρη, να κλαπεί ως ένδειξη συμπαράστασης για τα όσα βίωσαν οι συντοπίτες στο πρόσφατο παρελθόν.

Μετά τιμής, Σταύρος Κόλκας μεγαλοδημοσιογράφος»

Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος και σε αυτά τα θέματα δεν χωράνε οπαδικά. Από την άλλη σκέφτομαι τον ληστή που μπήκε σε ένα σπίτι ευχόμενος να κάνει μία καλή μπάζα και βρήκε 250 χιλιάρικα ρευστό. Θα πρέπει να είναι η πρώτη ληστεία της ιστορίας, που ο θύτης άφησε μπουρμπουάρ.

Στον Άρη τέτοια εβδομάδα ζούνε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Ειδικά τώρα που ξέρουν πως οι ουδέτεροι θα είναι όλοι μαζί τους, χαϊδεύονται στην ιδέα του θετικού αποτελέσματος. Τους κάνω εικόνα να υπνοβατούν παρέα με το baby oil και να γυαλίζουν περισσότερο από την κασίδα του Φοιρού.

Γενικά στον Άρη έχουν την ποζεριά μέσα τους. Κάνει φιέστα ο ΠΑΟΚ που κατέκτησε νταμπλ; Θα κάνουμε και εμείς που επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Πάρε τα φωτορυθμικά στο φουλ, πάρε και την διακοπή ρεύματος αφού το μεγαλύτερο πάρτι το έκαναν οι κιλοβατώρες. Λίγες ημέρες πριν το πάρτι, οι παίκτες του είχαν ζήσει το survivor για να φτάσουν στη Νορβηγία, αλλά αυτά έχουν μικρή σημασία στον αστερισμό τους.

Περί ποζεριάς ο λόγος, στην εποχή του μεγάλου Γιάννη Κόντη είχαν πάρει έναν παίκτη που τον έλεγαν Κακά. Ποτέ δεν μάθαμε αν ήταν ποδοσφαιριστής, αλλά σε κάποια φάση στο μέλλον μπορεί και να διαβάσουμε το ότι ο Κακά – εκείνος που ήταν παρθένος μέχρι να παντρευτεί και αγωνίστηκε σε Μίλαν και Ρεάλ – πέρασε από τον Άρη.

Λίγο η ποζεριά, λίγο οι ονειρώξεις με το baby oil, λίγο το ότι τα παιδιά στη βόρεια Ελλάδα γίνονται όλα ΠΑΟΚ, δημιουργεί ένα κράμα υψηλής συγκέντρωσης στο στρατόπεδο των κιτρίνων για τον αγώνα που έρχεται. Και κακή ομάδα δεν την λες. Έχει κάποια καλά στοιχεία.

Άρα λοιπόν και τα δικά μας τα παιδιά, θα πρέπει να κατανοήσουν πως την Κυριακή δεν είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν οργανισμό που για να σου την κάνει, είναι ικανός να πουλήσει την ψυχή του στον διάβολο.

Και κάπως έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίσει το παιχνίδι και η ομάδα, αλλά και η κερκίδα που πέρυσι ήταν ότι χειρότερο έχω δει σε ΠΑΟΚ – Άρης στη ζωή μου.

Σημασία έχει να περνάς καλά…
EVENTS