MENU
Χρόνος ανάγνωσης 1’

Ευθύμης Κουλούρης: Η συνέντευξη της ζωής του στο SDNA (vid)

0

To ραντεβού δόθηκε στη Σκύδρα. Τη γενέτειρα πόλη του Ευθύμη Κουλούρη. Μια κωμόπολη του Νομού Πέλλης που βρίσκεται σε απόσταση 78 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος επιθετικός, αφού πρώτα μας ξενάγησε στους κεντρικούς δρόμους αυτής, κάνοντάς μας μια βόλτα με το αυτοκίνητό του, στη συνέχεια διάλεξε να μας οδηγήσει στο αγαπημένο του μέρος. Στο πρώτο γήπεδο όπου κλότσησε μπάλα ποδοσφαίρου.

Θυμήθηκε παιδικές ανέμελες στιγμές του, όταν σε ηλικία 7-8 ετών έκανε και αυτός τα δικά του όνειρα.

Το οδοιπορικό με τον διεθνή άσο, συνεχίστηκε στο γήπεδο της Σκύδρας, εκεί όπου μίλησαν γι' αυτόν και οι πρώτοι του προπονητές, στην - τότε - ακαδημία ποδοσφαίρου της Σκύδρας.

Η συνέχεια δόθηκε στο πατρικό σπίτι του Ευθύμη Κουλούρη. Από το ξεφύλισμα των άλμπουμ των παιδικών του χρόνων και τα συγκινητικά λόγια των γονιών του, μέχρι και την κουβέντα-απολογισμό της φετινής σεζόν, τα μελλοντικά του πλάνα και την Εθνκή Ελλάδος.

Λάβετε θέσεις και απολαύστε την τηλεοπτική συνέντευξη του top scorer της Super League που κρύβει και πολλές εκπλήξεις!

YΓ: Κάντε share και like στη συνέντευξη του Ευθύμη Κουλούρη στη σελίδα του facebook του SDNA και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε τα αυθεντικά ποδοσφαιρικά παπούτσια του 23χρονου τα οποία δωρίζει σε έναν υπερτυχερό από εσάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Ευθύμης Κουλούρης: Η συνέντευξη της ζωής του στο SDNA (vid)