MENU
Χρόνος ανάγνωσης 2’

Φτιάξε την κορυφαία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ όλων των εποχών!

0

Και τώρα… ΠΑΟΚ! Οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη των κορυφαίων ομάδων όλων των εποχών στο μπάσκετ συνεχίζονται και μετά την ΑΕΚ και τον Άρη, η σκυτάλη παραδίδεται στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μπείτε στην ειδική πλατφόρμα της ψηφοφορίας και δημιουργήστε βήμα – βήμα τον ΠΑΟΚ των ονείρων σας. Επιλέξτε τον πρόεδρο, τον προπονητή, τη βασική σας πεντάδα, αλλά και τους εφτά αναπληρωματικούς που θέλετε στον πάγκο σας.

Οι υποψήφιοι προέρχονται από 6 δεκαετίες (από τη δεκαετία του ‘60 μέχρι σήμερα), προκειμένου να υπάρχει μικρή ή μεγάλη εικόνα για τις επιδόσεις τους.

Τα βήματα που καλείστε να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

ΒΗΜΑ 1: Δηλώνετε την δεκαετία που έχετε γεννηθεί (σ.σ. η δήλωση της ηλικίας σας θα μπορέσει να μας βοηθήσει να βγάλουμε και τον κορυφαίο ΠΑΟΚ όλων των εποχών ανά ηλικιακό κοινό).

ΒΗΜΑ 2: Επιλέγετε τον παράγοντα που θεωρείτε καλύτερο για πρόεδρο του δικού σας All Time Classic ΠΑΟΚ.

ΒΗΜΑ 3: Επιλέγετε τον προπονητή που θεωρείτε καλύτερο να κατευθύνει από τον πάγκο το δικό σας All Time Classic ΠΑΟΚ.

ΒΗΜΑ 4: Ξεκινάτε τη στελέχωση της πεντάδας, αλλά και της δωδεκάδας σας. Πατώντας πάνω στη θέση της πεντάδας που επιθυμείτε να συμπληρώσετε, θα εμφανίζονται αυτόματα οι αθλητές που θα μπορούν να αγωνιστούν εκεί με ένα σύντομο βιογραφικό που επιμελήθηκε ο Κώστας Κούσης. Επίσης σας εμφανίζονται και εφτά θέσεις αναπληρωματικών.

Υπάρχουν παίκτες που βάσει της προϋπηρεσίας τους στον ΠΑΟΚ θα σας εμφανιστούν μόνο σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες (π.χ. ο Σάβιτς εμφανίζεται μόνο στη θέση 5), υπάρχουν, όμως και παίκτες που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε περισσότερες θέσεις.

ΒΗΜΑ 5: Μόλις ολοκληρώσετε τη στελέχωση της ομάδας σας, καταχωρείτε τις επιλογές σας και μπορείτε να τις κοινοποιήσετε στα social media. Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα να καταχωρήσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ της επιλογής του!

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ALL TIME CLASSIC ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι παίκτες που θα στελεχώσουν τη βασική πεντάδα θα προκύψουν βάσει του αριθμού των ψήφων. Το ίδιο θα συμβεί και με τους εφτά αναπληρωματικούς, στους οποίους θα συμπεριλαμβάνεται τέσσερις παίκτες που θα μπορούν να αγωνιστούν στις θέσεις 1,2,3 και άλλοι τρεις που θα παίζουν στις θέσεις 4 και 5.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ PHILIPS ONEBLADE.

Παράλληλα συνεχίζονται οι ψηφοφορίες τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Άρη.

Πάτησε εδώ και φτιάξε τη δική σου κορυφαία ΑΕΚ όλων των εποχών στο μπάσκετ.

Πάτησε εδώ και φτιάξε τον δικό σου κορυφαίο Άρη όλων των εποχών στο μπάσκετ.

Φτιάξε την κορυφαία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ όλων των εποχών!