MENU

Κροατία και Τουρκία αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο Αμβούργο της Γερμανίας, με την ομάδα το Μάριο Χεζόνια να επικρατεί στο... νήμα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν (95-94). 

Ο νυν παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς ήταν ασταμάτητος, καθώς σε 30:44 σκόραρε 37 πόντους, με 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ (6/7 δίποντα, 5/10 τρίποντα, 10/11 βολές), βάζοντας μάλιστα και το νικητήριο τρίποντο για το 95-94 πέντε δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε. Άξιος συμπαραστάτης του ο Ντάριο Σάριτς με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, με τον Μάτκοβιτς να προσθέτει 12 πόντους. 

Από την άλλη πλευρά ο Μαλακάι Φλίν ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, 2 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Ομέρ Γιούρτσεβεν να προσθέτει επίσης 18 πόντους. Στους 17 πόντους σταμάτησε ο Όσμαν του ΠΑΟΚ με 3/5 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 2/6 βολές, 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Ο Εργκίν Αταμάν χρησιμοποίησε και τους δυο νεαρούς Ομέρ Κουτλουάι  και Ντάριους Καρουτάσου, οι οποίοι έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους στην Εθνική Τουρκίας. 

 

Σόου του Χεζόνια στην φιλική νίκη της Κροατίας κόντρα στην Τουρκία