MENU

Ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε στην Elite League, πληρώνοντας τα μεγάλα του λάθη, αλλά η διοίκηση των Μικρόπουλου-Ηλιάδη είναι παρούσα και με το παραπάνω. Και είναι αποφασισμένη να κάνει το αυτονόητο: να ανεβάσει τον Ιστορικό, εκεί, όπου πρέπει πάντα να βρίσκεται.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αρχίσει ήδη οι μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση του Κολοβέρου και του Πέτρου Γερομιχαλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ακολουθεί μία ακόμη κίνηση, αυτή του ομογενή σουτέρ, Τζον Χριστοφίλη. Ο περί ου ο λόγος ήταν στο πανεπιστήμιο του Σιάτλ και πιο πριν σε αυτό του Κρέιτον, έχοντας ως μεγάλο ατού το μακρινό σουτ.

Υπήρχε στη λίστα κάποιων ομάδων της GBL, αλλά ο Πανιώνιος έχει κινηθεί πιο γρήγορα και είναι κοντά στο να τον κάνει δικό του. Εχοντας ένα από τα ατού βέβαια ότι του δίνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.
 

Πλησιάζει στον Χριστοφίλη ο Πανιώνιος (vid)