Aναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τη νίκη της Σπόρτινγκ: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα, καταφέραμε να σκοράρουμε τρία γκολ και ήταν απίστευτο για εμάς, γιατί είχαμε και πολλές ευκαιρίες. Και αυτό είναι που κάνουμε, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, το ίδιο συνέβη και στον τελευταίο αγώνα».
Για το γκολ που σημείωσε και την ασίστ του Τζενί Κατάμο: «Ήταν απίστευτο, έμοιαζε με μαγεία, εγώ έκανα το εύκολο κομμάτι».
Για την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου: «Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Νομίζω ότι δεν μπήκαμε στον αγώνα τόσο συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι, αλλά νιώθαμε και κάποια ανησυχία λόγω των γεγονότων της περασμένης εβδομάδας. Παρ’ όλα αυτά, οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί και είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε και να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα των αγώνων».
Για την πίεση που υπάρχει στην Σπόρτινγκ: «Πιστεύω ότι καταφέραμε να το κάνουμε επειδή είμαστε μια σπουδαία ομάδα, γνωρίζουμε ότι εκπροσωπούμε πολλούς οπαδούς και ότι είμαστε ένας σπουδαίος σύλλογος στην Πορτογαλία. Αυτό μας ασκεί πίεση, αλλά η πίεση είναι αυτό που θέλουμε. Διότι αν δεν θέλουμε να παίζουμε υπό πίεση, τότε δεν είμαστε σπουδαία ομάδα και δεν είμαστε σπουδαίοι παίκτες».