Την 4η της νίκη στη φετινή Euroleague πανηγύρισε η Μπολόνια, η οποία επικράτησε στη Segafredo Arena της Βαλένθια με σκορ 89-59. Η Βίρτους έπαιξε πολύ καλή άμυνα και δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους, ενώ είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος τελείωσε το ματς με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ και τους Οτζελέγε (14 π.), Κορντινιέ (15 π.) και Λούντμπεργκ (14 π.). Από την πλευρά των Ισπανών ο Κρις Τζόουνς ήταν αυτός που ξεχώρισε, έχοντας 10 πόντους
Έτσι, μετά από αυτήν την άνετη επικράτηση, η Μπολόνια έπιασε στη βαθμολογία τη Βαλένθια, με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες πλέον ρεκόρ 4-4 μετά την 8η αγωνιστική της Eυρωλίγκας.
Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα. Οι Ισπανοί δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και τα βρήκαν... σκούρα απέναντι στην άμυνα της Βίρτους, με τους Ιταλούς να τελειώνουν την περίοδο στο +16 (24-8), κρατώντας πολύ χαμηλά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.
Στην 2η περίοδο η Μπολόνια συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, δεν έριξε τον ρυθμό της, ενώ η Βαλένθια από την πλευρά δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση και ήταν υπερβολικά άστοχη, έχοντας μόλις 5/27 σουτ, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 22 πόντους (35-13), ενώ η περίοδος έληξε με σκορ 42-25 για τους Ιταλούς , με τους Μίκι και Κορντινιέ να μετρούν από 10 πόντους.
Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε με την αρχή της 3ης περιόδου, με τη Βίρτους να ανεβάζει ξανά τη διαφορά στους 24 (53-29) χάρη σε δύο τρίποντα του Οτζελέγε και ένα του Μίκι. Από εκεί και πέρα η Βαλένθια δεν μπόρεσε να απαντήσει, με την περίοδο να λήγει με σκορ 66-42.
Ακόμη και έτσι όμως, με τη Μπολόνια να έχει «κλειδώσει» τη νίκη και τα τελευταία λεπτά να είναι διαδικαστικά, οι Ιταλοί δεν σταμάτησαν να πιέζουν και έφτασαν τη διαφορά μάλιστα στο +30 (82-52), με την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο να επικρατεί τελικά με σκορ 89-59.
Τα δεκάλεπτα: 24-8, 18-17, 24-17, 23-17