MENU

Καλά κρατεί το σίριαλ με το νέο προπονητή του Άρη.

Μπορεί ο υπηρεσιακός κόουτς, Τόλης Τερζής, να οδήγησε τους «κίτρινους» στην πρώτη (εμφατική) νίκη του φετινού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και να κάνει…ζέσταμα εν όψει του «clasico» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα καθιερωθεί (α λα Κωστένογλου) στον πάγκο των «κιτρίνων». Αν και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, ποτέ μην λες ποτέ.

Οι Θεόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας, έχουν συνεχόμενες επαφές για το θέμα του «αντι – Παντελίδη».

Ακόμα και κατ΄ιδίαν συνάντηση κυκλοφορεί έντονα πως έπαιξε το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη με τον Μίκαελ Οένινγκ.

Να θυμίσουμε εδώ πως το SDNA αποκάλυψε στις 11 Σεπτεμβρίου το ανοιχτό κανάλι του Χαριστέα με τον Γερμανό τεχνικό (τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Νυρεμβέργη) και συν τω χρόνω επιβεβαιώθηκε πλήρως.

Βοά ο τόπος πως ο Οένινγκ επισκέφτηκε ινκόγκνιτο την Θεσσαλονίκηη και συζήτησε face to face με τον μεγαλομέτοχο και τον διευθυντή του Άρη την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας, αφήνοντας μάλιστα θετικές εντυπώσεις.

Στο προπονητικό «κάδρο» υπάρχει πάντα και το όνομα του Ζεράρ Λόπες.

Ο Ισπανός κόουτς έχει το πλεονέκτημα της καταγωγής του υπό την έννοια θα μπορεί να «κουμπώσει» πιο γρήγορα με την ιβηρική παροικία που υπάρχει στα αποδυτήρια των «κιτρίνων» .Μειονέκτημα αποτελεί η φτωχή προπονητική εμπειρία με θητείες στην Μπαρτσελόνα Β΄και την Εθνική Καταλονίας.

Παρεμπιπτόντως, τον 40χρονο προπονητή πρότεινε στον Χαριστέα όχι κάποιο γραφείο μάνατζερ ως είθισται να συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά άλλοτε legend διεθνής και μέλος της «χρυσής» Εθνικής ομάδας του 2004 με θητεία (και) στα γήπεδα της Ισπανίας τα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Το πρόσωπο - έκπληξη που πρότεινε τον Λόπες στον Άρη και η επίσκεψη Οένινγκ στην Θεσσαλονίκη