MENU

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Πραγματοποίησε μία σπουδαία επέμβαση στο 80’ σε τετ α τετ με τον Μασούρα, λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση της ΑΕΛ όπου θα μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση.

ΟΥΣΜΑΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Συγκεντρωμένος στα καθήκοντά του αλλά χωρίς να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Αφρικανός πλάγιος αμυντικός, δεν είχε προβλήματα ανασταλτικά και βοήθησε δημιουργικά σε αρκετές περιπτώσεις με τα ανεβάσματά του.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΜΟΛΕΔΟ: Κατάθεση ψυχής από τον Βραζιλιάνο στόπερ που έκανε μετά από καιρό καλό ματς και καθάρισε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα μετόπισθεν της ομάδας. Στα τελευταία λεπτά πέρασε στην επίθεση και βρέθηκε μέσα στη φάση του νικητήριου γκολ από τον Χίλιεμαρκ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Με ψύχραιμες τοποθετήσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίχως ιδιαίτερα λάθη η αποψινή εμφάνιση του Ελληνα κεντρικού αμυντικού.

ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ: Εξαιρετικό ματς από τον Σουηδό αριστερό φουλ μπακ του Παναθηναϊκού που μαζί με τον συμπατριώτη του Χίλιεμαρκ ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας στο ματς με την ΑΕΛ, συνδυάζοντας εξαιρετικά ψυχή και μυαλό.

ΓΙΑΚΟΥΜΠΑ ΣΙΛΑ: Μέτρια η εικόνα του Αφρικανού αμυντικού μέσου που δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και έκανε λάθος εκτίμηση στη φάση της αποβολής του, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Ηρεμη δύναμη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, άψογος τακτικά και δίχως λάθη στις μεταβιβάσεις του. Μεστό παιχνίδι από τον Κουρμπέλη που μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στο δημιουργικό σκέλος.

ΟΣΚΑΡ ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ: Και το… Οσκαρ πηγαίνει στον… Οσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο Ουζουνίδης του έδωσε για πρώτη φορά ένα ρόλο πιο κοντά στον επιθετικό κορυφής και ο Σουηδός άσος έκανε το καλύτερό του ματς με την πράσινη φανέλα, σκοράροντας μάλιστα και το νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού στο 93’ με το οποίο έβαλε φωτιά στη Λεωφόρο.

ΛΟΥΚΑΣ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Πολύ καλή η εικόνα του Αργεντινού άσου, οι εμπνεύσεις του οποίου προκαλούσαν διαρκώς ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα παρότι τον έχουμε δει και σε καλύτερα βράδια.

ΡΟΜΠΙΝ ΛΟΥΝΤ: Δεν είχε ενέργεια και εμπνεύσεις στο πρώτο ημίχρονο, όντας εκτός αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και ήταν από τους καλύτερους των «πράσινων» στο συγκεκριμένο διάστημα.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΟΛΙΝΣ: Ψυχάρα απ’ τους λίγους ο γεννημένος στη Σουηδία Ουρουγουανός επιθετικός, ήταν αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο και κέρδισε το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ.

ΟΜΡΙ ΑΛΤΜΑΝ: Εντελώς ανόητη, τραγική και ακατανόητη η ενέργειά του στη φάση της αποβολής που άφησε την ομάδα του με δύο παίκτες λιγότερους σε μία κρίσιμη στιγμή του ματς, ενώ θα του στερήσει τη συμμετοχή και από τα τρία επόμενα.

ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΕ: Χρησιμοποιήθηκε εξ ανάγκης στην κορυφή της επίθεσης μετά τη δεύτερη αποβολή και πάλεψε όσο μπορούσε με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο.

ΝΟΥΝΟ ΡΕΙΣ: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Κριτική παικτών Παναθηναϊκού: Το... Οσκαρ στον Χίλιεμαρκ!