MENU

Πρόκειται για διαβόητο συντάκτη του sdna το όνομα του οποίου αρνούμαι να γράψω για να μην του κάνω διαφήμιση. Τη δόλια δράση του συγκεκριμένου κυρίου αποκάλυψε ο ντετέκτιβ Μονκ της ελληνικής δημοσιογραφίας, Μανώλης Γαβαθιώτης.

Ένας φίλος του Μανώλη τον ενημέρωσε ότι ο συντάκτης του sdna.gr έκανε ένα φρικτό έγκλημα κατά της Ελλάδος. Είχε το θράσος να πάρει συνέντευξη από τον ποδοσφαιριστή της Ντνίπρο, Κάλινιτς:

«ΜΟΥ αφηγήθηκε λοιπόν, μερικά από τα σημεία της συνέντευξης του πυροβολικού της Ντνίπρο * “Τι πιστεύεις πως η Ντνίπρο πρέπει να εκμεταλλευτεί, προκειμένου να προκριθεί;” ερωτά ο πληκτρολογιογράφος».

Α, τον αλήτη τον τεντιμπόη. Αν είχε λίγη τσίπα πάνω του και δεν ήταν πράκτορας του Αλαφούζου και των Ελοχίμ θα έπρεπε να του κάνει την ερώτηση που θα έκανε κάθε σωστός δημοσιογράφος στη θέση του, δηλαδή: «Τι πιστεύεις πως η Ντνίπρο πρέπει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να αποκλειστεί;».

Δεν τελείωσε εδώ ο Γαβαθιώτης. Έχει και άλλα ράμματα για τη γούνα του: «* ΚΑΙ οι ερωταπαντήσεις συνεχίστηκαν στο ίδιο στυλ και μοτίβο. ΟΛΕΣ, σχετικές με τις δυνατότητες της Ντνίπρο και το τι θα πρέπει να κάνει, να προσέξει, να αντιμετωπίσει, προκειμένου να προκριθεί σε βάρος του Ολυμπιακού * ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ η παρακάτω ερώτηση: * “ΤΟ γεγονός πως η Ντνίπρο συνεχώς σταματάει στο γύρο των “32” σας… στοιχειώνει;”».

Μιλάμε για προκλητικές ερωτήσεις που θα κόλαζαν και βαμμένο Παναθηναϊκό, όχι αστεία. Θες να κάνεις την ερώτηση κύριε; Κάντην, αλλά με το σωστό τρόπο. Πες για παράδειγμα: «Το γεγονός πως η Ντνίπρο συνεχώς σταματάει στο γύρο των 32 σας αρέσει ε; Γουστάρετε αποκλεισμό κουφαλίτσες, έτσι; Μην πεις τίποτα, σε κατάλαβα απ’ τη φωνή».  

Για την ιστορία ρίξτε μια ματιά και στις άλλες ερωτήσεις του διαβόητου συντάκτη για να καταλάβετε πόσο επιθυμούσε τον αποκλεισμό του Θρύλου:

@ «Το ζευγάρι δείχνει ισορροπημένο. Είναι έτσι όντως, ή κάποιος εκτιμάς πως έχει τον πρώτο λόγο;». 

@ «Τι ξέρεις για τον Ολυμπιακό; Ποιες πιστεύεις πως είναι δυνάμεις και ποιες οι αδυναμίες του;» 

@ «Πιστεύεις πως η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού έκανε καλό στην ελληνική ομάδα;». 

@ «Η πολιτική κατάσταση στην Ουκρανία, πως επηρεάζει την καθημερινότητα σας και την ομάδα συνολικά; Η απόφαση για αλλαγή έδρας ήταν σωστή και κατά πόσον θα παίξει το ρόλο της στην κατάληξη της πρόκρισης;».

Μετά από όλες αυτές τις τόσο προβοκατόρικες ερωτήσεις είχαμε και το κερασάκι στην τούρτα της πρόκλησης. Ο Γαβαθιώτης συνεχίζει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις:

«ΑΡΚΕΤΕΣ ώρες αργότερα, όταν άνοιξα το κομπιούτερ μου, μπήκα στο sdna και έψαξα να βρω το άρθρο * ΔΕΝ υπήρχε πουθενά * ΠΡΟΦΑΝΩΣ, το είχαν κατεβάσει, ποιος ξέρει τι θα άκουσαν προηγουμένως * ΤΟ αναζήτησα στο google και τελικά το βρήκα και το διάβασα * ΚΑΙ όντως, ανατρίχιασα και αγανάκτησα με αυτά πού διάβασα, ως οπαδός του Ολυμπιακού * ΑΥΤΟ όμως δεν έχει τόση σημασία και βαρύτητα, όσο η πράξη πού ακολούθησε * ΔΗΛΑΔΗ, το κατέβασμα αυτής της… “αποκλειστικής συνέντευξης” (λες και… είχε ενδιαφερθεί κανένας άλλος να μιλήσει με τον Κλάνιτς, πως τον λένε)».  

Μην τον παρεξηγείτε το Μανώλη, δεν φταίει. Ως συνομήλικος του ανθρώπου του Νεάντερνταλ έχει μείνει ακόμα στην εποχή της εφημερίδας. Μπαίνει σε ένα σάιτ και αν δεν βρει αυτό που ψάχνει στην πρώτη σελίδα, νομίζει ότι σβήστηκε η “σελίδα” και πετάχτηκε στα σκουπίδια. Το ενδεχόμενο να μην είναι για 15 ώρες το ίδιο θέμα στα βασικά είναι λίγο δύσκολο να το σκεφτεί. Άλλωστε αν θέλαμε να σβήσουμε στοιχεία, θα ακολουθούσαμε την αλάνθαστη τακτική γνωστής Ολυμπιακής ιστοσελίδας. Δεν θα κατεβάζαμε το θέμα, αλλά ολόκληρο το σάιτ. 

Για να ευθυμήσετε λίγο φίλοι μου διαβάστε και το φινάλε δια χειρός Γαβαθιώτη: «ΕΙΝΑΙ αντιδεοντολογικό σε ό,τι αφορά την ΑΓΡΑΦΗ -πλην παραδεκτή από την κοινή γνώμη - ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ του ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ σωστής και ΕΝΤΙΜΗΣ ενημέρωσης». Αφού ο Γαβαθιώτης κάνει μαθήματα δεοντολογίας, λογικά αύριο θα στείλει επιστολή και ο Βλαστός από τη φυλακή να κάνει μαθήματα ηθικής και αγάπης. Όλο να τα περιμένετε σ’ αυτή τη ζωή. 

Αυτός φταίει για την ήττα του Ολυμπιακού