MENU

Βραδιά των μεγάλων δικαιώσεων ήταν αυτή της Τρίτης φίλοι μου. Πριν τον τελικό ο πιο έγκυρος Έλληνας δημοσιογράφος, ο Μανώλης Γαβαθιώτης, το ρεπορτάζ και το κομοδινί μαλλί του οποίου ζηλεύει όλη η πιάτσα, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη:

«Οι πληροφορίες είναι ΣΑΦΕΙΣ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ. Υπάρχει ΡΑΝΤΕΒΟΥ των πιο ακραίων στοιχείων των οργανωμένων της Κούλας στον σταθμό ΕΙΡΗΝΗ (ή και σε άλλο)». Για να πάνε στο ΟΑΚΑ (ή σε κάποιο άλλο γήπεδο). Στην Ελλάδα (ή και στο εξωτερικό). Την Τρίτη (ή και την Τετάρτη). Τόσο αξιόπιστες προφητείες σαν του Γαβαθιώτη μόνο ο Νίκος Αλέφαντος και ο Χορταρέας κάνουν.

Αν τον διαβάζουν στην ΕΜΥ είναι θέμα χρόνου να κάνουν πρόταση στον «Γαύρο» για να τον πάρουν δανεικό για ένα χρόνο. Χρειάζονται κάποιον να κάνει γκέλες ακόμα και στο Καιρός-live.

Οι πληροφορίες του μπάρμπα-Μανώλη ήταν πολύ συγκεκριμένες: «Θα συγκεντρωθούνε με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αποστολή, να πάνε ΟΛΟΙ στο ΟΑΚΑ και να τα κάνουν ΜΠΑΧΑΛΟ. αυτή είναι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ πού προέρχεται από μη ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΗ πηγή. Από δω και πέρα, υπάρχει το υποθετικό σενάριο, το οποίο μιλάει για ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ με το ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (δλδ. ΚΟΝΤΟΝΗ ) να ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ο τελικός ή να ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ λόγω των επεισοδίων πού θα προκαλέσουν ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ». Βουλωμένο γράμμα διάβασε ο Γαβαθιώτης.

Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Αφού στο τέλος του ματς μετράγανε δόντια στον αγωνιστικό χώρο. Από πληροφορία που προέρχεται από μη αμφισβητήσιμη πηγή, ο Γαβαθιώτης θα δημοσιεύσει σήμερα φωτογραφία με τα τρία δόντια που έχασε την ώρα των επεισοδίων ο μεγαλύτερος μπαχαλάκης της ΑΕΚ. Αυτός που είχε κάνει κούρεμα στο κεφάλι του το τελικό σκορ του αγώνα. Τυχαίο;

Εκτός από τον Γαβαθιώτη δικαιώθηκε απόλυτα και ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος είχε ζητήσει την ΑΕΚ στον τελικό γιατί «Αν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος θα βλέπαμε». Δεν είδαμε, όχι γιατί έπεσε έξω ο Σάββας, αλλά γιατί τα δημοσιογραφικά όργανα του παρακράτους απέκρυψαν εσκεμμένα τη συνέχεια της φράσης του.

Η ολοκληρωμένη φράση του αντιπροέδρου ήταν «Αν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος θα τελειώναμε το πρωτάθλημα αήττητοι και αν ήταν ο Γιάχος στον τελικό θα κάναμε το νταμπλ». Πράγματι, αν είχε Γιάχο ο Ολυμπιακός την Τρίτη, θα έκανε περίπατο.

Καταρχήν ο Μάνταλος δεν θα πανηγύριζε ποτέ. Γιατί στο δίλημμα του Σίλβα, Ρομπέρο ή Καπίνο η απάντηση θα ήταν «Μανιάτης δαγκωτό». Δείτε το βίντεο που ετοίμασε ο φίλος μου ο «Κοπτοράπτης» για να καταλάβετε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα «# Αν ήταν ο Γιάχος διαιτητής στον τελικό».

Αν ήταν ο Γιάχος διαιτητής στον τελικό (Vid)