MENU

Στην άμεση επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα, διατηρώντας παράλληλα το εντός έδρας αήττητο του, στοχεύει στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Πανθηραϊκό ο Εθνικός.

Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη η οποία ολοκλήρωσε με χαλάρωμα το Σάββατο (5/11), την προετοιμασία της για την αναμέτρηση απέναντι στους νησιώτες με χαλάρωμα, δίχως όμως να λείπουν τα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του Αρκάδα κόουτς, έχουν τεθεί ο Μαντζώρος, ο Λεωνιδόπουλος, ο Κομνηνός, αλλά και ο εδώ και καιρό απόντας Στρατάκης.

Ο πρώτος τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές λόγω εξύβρισης του διαιτητή στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής, κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, ο δεύτερος έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες, ενώ ο τρίτος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην ποδοκνημική και αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους να μείνει εκτός πλάνων.

Όσον αφορά τον Στρατάκη, αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα την προσεχούς εβδομάδας στις προπονήσεις, έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, όπου και τραυματίστηκε στην κλείδα.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Πειραιωτών έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, με δήλωση του στο SDNA, τόνισε ότι «Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, και περιμένουν την ευκαιρία τους...».

Αντίθετα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, θα κριθούν οι συμμετοχές των Παυλάκη και Μαρτίνου. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους γοφούς, ενώ ο δεύτερος έχει βγάλει με τον γύψο έπειτα από τον τραυματισμό που είχε στο ματς με τον Ιωνικό στην πρεμιέρα.

Όσον αφορά την αποστολή αυτή, όπως είθισται να συμβαίνει στους εντός έδρας αγώνες, θα γίνει γνωστή λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Με προβλήματα απέναντι στον Πανθηραϊκό ο Εθνικός