MENU

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική ο Πανελευσινιακός. Η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό το οποίο βοήθησε στην τόνωση του ηθικού του συγκροτήματος της Δυτικής Αττικής, δοκιμάζεται την Παρασκευή στο Βόλο όπου και θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα.

Στόχος των Ελευσίνιων στο εν λόγω ματς δεν είναι άλλος από την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών. Σ΄ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά εκτός πλάνων του Ήλειου τεχνικού έμεινε ο τραυματίας Τσολακίδης, καθώς επίσης και οι Μπαντίκος, Ταμπάκη,ς Μπαρμπόσα, Νικολάου και Χαλιώτης.

Έτσι στην 18μελή αποστολή της ομάδας της Ελευσίνας η οποία θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, συμπεριλήφθησαν οι: Μανιάτης, Στεργιώτης, Λίτσος, Παληγεώργος, Τσίγκρος, Ανδρίκος, Κακαράς, Γκεμίσης, Μπλάνκο, Πούρνος, Δημόπουλος, Μποτωνάκης, Πλαβούκος, Κορνελάτος, Κασνέτση, Ναούμ, Γιαννιτσάνης και Βιγιαφάνε.

Για τη ζημιά στο Βόλο ο Πανελευσινιακός