Οι Βούλγαροι προηγήθηκαν στο 18' με τον Τσαντάροβ, όμως το Λουξεμβούργο έφερε τα... πάνω-κάτω με τα τέρματα των Μπαρέιρο (37') και Τιλ (65').
Την ίδια ώρα, στο Σαν Μαρίνο, η Φινλανδία με βασικό τον Κάαν Κάϊρινεν της ΑΕΚ (έπαιξε σε όλο το 90λεπτο) συνέτριψε τους γηπεδούχους με 7-0, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Πογιάνπαλο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (5', 79', 88' πένανλτι).
Νωρίτερα, στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Σλοβενία και η Σκωτία στη Λιουμπλιάνα, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι των δύο ομάδων στον 1ο όμιλο της League B του Nations League.
Οι Σκωτσέζοι είχαν πειστική εικόνα με 17-4 τελικές και 65% κατοχή μπάλας, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν... δίχτυα για να πάρουν το τρίποντο στην προσπάθειά τους για να ανέβουν ξανά στη League A.