MENU

Η Τότεναμ ηττήθηκε στο «Άνφιλντ» με 3-1 στον τρίτο γύρο του League Cup Αγγλίας από τη Λίβερπουλ, που προκρίθηκε στον τέταρτο. Ωστόσο, ο προπονητής των «σπιρουνιών», Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, παραμένει χωρίς νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο της Premier League, έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς σε τέσσερα ματς.

«Υποφέρουμε επειδή τα αποτελέσματα είναι η ζωή μας. Όταν χάνουμε, λυπόμαστε, είμαστε στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι», δήλωσε ο Ντε Τσέρμπι στην επίσημη ιστοσελίδα των «σπιρουνιών» μετά την ήττα στον τρίτο γύρο του League Cup και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο. Αλλά είναι η αρχή, το πρώτο στάδιο αυτού του νέου εγχειρήματος».

Ο Ντε Τσέρμπι ανέλαβε την Τότεναμ τον περασμένο Μάρτιο και είχε μεγάλη στήριξη από τη διοίκηση στη μεταγραφική αγορά, με τον σύλλογο να δαπανά περισσότερα από 300 εκατομμύρια λίρες (σ.σ. 404 εκατομμύρια δολάρια) για την απόκτηση των Σάντρο Τονάλι, Ματέους Φερνάντες, Σάβιο, Ομάρ Μαρμούς και Μιχάιλο Μούντρικ.

«Πιστεύω ότι όταν κάνουμε το «κλικ» θα υπάρξει αλλαγή, αλλά το «κλικ» δεν αφορά στην νοοτροπία, γιατί σήμερα δείξαμε την σωστή νοοτροπία, την σωστή συμπεριφορά και παίξαμε μέχρι το τέλος του αγώνα. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και θα πετύχουμε πολλά γκολ».

Οι «Σπερς» αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα για το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σάββατο.

Τότεναμ: Ο Ντε Τσέρμπι παραμένει αισιόδοξος