MENU

Η συναίνεση -σε όλα- δεν κατέστη δυνατή ούτε χθες, έτσι οι συζητήσεις για το πώς -και από ποιους- θα διαμορφωθεί η νέα εποχή της ενημέρωσης στο Mega, θα συνεχιστούν και σήμερα.

Οι μέτοχοι του σταθμού συζήτησαν χθες για την επιστροφή της Όλγας Τρέμη σε επιτελικό ρόλο στη διεύθυνση ειδήσεων -ώστε να την εισάγει και να την προσαρμόσει σε ένα νέο μοντέλο- αλλά και γενικότερα για το μέλλον του δελτίου ειδήσεων και την τηλεοπτική κάλυψη των εκλογών.

Το γεγονός ότι ο χρόνος πιέζει λόγω εκλογών -και τα υπόλοιπα κανάλια ήδη επιστρατεύουν τα πιο ισχυρά «όπλα» για την κάλυψή τους- ενδεχομένως να ευνοήσει την επιλογή δοκιμών και πειραμάτων, όπως για παράδειγμα τη συνύπαρξη Ολγας Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη και Νίκου Ευαγγελάτου. 

Το συγκεκριμένο σενάριο, που ξεκινά από τις συζητήσεις που έγιναν χθες και γύρω από το όνομα του Νίκου Ευαγγελάτου, λέει πως δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί και ο ίδιος ως σχολιαστής τουλάχιστον για την περίοδο των εκλογών, κατά την οποία συζητιέται ακόμα και η εμφάνιση της Ολγας Τρέμη ξανά στην θέση και της παρουσιάστριας -πλην του επιτελικού ρόλου. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, καθώς η σχετική συζήτηση μεταξύ των εκδοτών του Mega αναμένεται να συνεχιστεί -εκκρεμές παραμένει και το τι θα γίνει με τον επί του παρόντος «παγωμένο» στις προεκλογικές «μονομαχίες» Γιάννη Πρετεντέρη. Αν πάντως υπάρξουν αποφάσεις, θα εφαρμοστούν άμεσα.

Νέο Mega με «παλιούς»