MENU

Πρόκειται ασφαλώς για μια δύσκολη αποστολή, καθώς μετά το παιχνίδι στην Κροατία, όπου ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος δεν περιέγραψε με όσο …πάθος θα ήθελαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών το γκολ του Ιντέγε, ο ΟΤΕ – TV βρίσκεται και πάλι σε δυσμένεια για την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όχι ότι βγήκε και ποτέ δηλαδή.

Μένει να δούμε αν θα γίνουν κανονικά δηλώσεις στην κάμερα του καναλιού μετά το παιχνίδι, όπως έγιναν στα δυο εκτός έδρας ματς των Ερυθρολεύκων με Άρσεναλ και Ντινάμο. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι σε εκείνα τα παιχνίδια, η κάλυψη έγινε μόνο από τον ΟΤΕ. Ενώ στην πρεμιέρα, όπου η κάλυψη ήταν παράλληλη από ΟΤΕ και ΕΡΤ, δηλώσεις έγιναν μόνο στη δημόσια τηλεόραση. Την Τετάρτη, η κάλυψη είναι παράλληλη.

Πρώτο το δελτίο του Alpha

Στην πρώτη θέση των τηλεθεάσεων τελείωσε τον Οκτώβριο το δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Συγκεκριμένα, στο διάστημα από 1η ως 31η του περασμένου μήνα, το κεντρικό δελτίο του καναλιού είχε μέσο όρο 20,9% και άφησε πίσω του ΑΝΤ1 με 18,8%, Mega με 17,2%, Star με 13%, ΣΚΑΪ με 10%, ΕΡΤ1 με 4,3%.

Για πρωτιές πανηγυρίζουν με δελτία τύπου και στον ΑΝΤ1. Το «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη και το «Πρωϊνό» των Λιάγκα - Σκορδά ήταν οι μεγάλοι νικητές του στον πρωινό ανταγωνισμό, χαρίζοντας συνολικά την πρωτιά στην ζώνη 07.00- 13.00 στο κανάλι. Η εκπομπή του Παπαδάκη είχε μέσο όρο 29,6% και των Λιάγκα – Σκορδά 27,6% στα δυναμικά κοινά.

Ο ΟΤΕ – TV στο Καραϊσκάκης